Förstå och styra personuppgifter som lagras hos Apple

Som en del av vårt engagemang för personlig integritet gör vi det lättare än någonsin för dig att granska och styra vilka data som lagras hos Apple.

Verktyg för data och integritet

Vi har introducerat nya verktyg för data och integritet på kontosidan för ditt Apple-ID. Logga in på kontosidan för Apple-ID på en Mac, pc, iPhone eller iPad. Rulla sedan ned till Data och integritet och välj Hantera dina data.

Den kompletta uppsättningen med självbetjäningsverktyg för data och integritet är tillgänglig för kunder i mer än 240 länder i hela världen:

Ytterligare integritetsförbättringar

Vi har utfört en omfattande granskning av de situationer då vi samlar och behåller dina data för att se till att vi uppfyller vår höga standard för skydd av data som vi lagrar åt dig. Apple-produkter har därmed fått nya och uppdaterade policyer för data och integritet som gör det lättare än någonsin att förstå hur Apple använder dina personuppgifter. Vi visar dessa policyer för dig innan du loggar in med ditt Apple-ID eller slår på nya funktioner som använder dina data.

Vi är stolta över vårt engagemang för integritet och vi kommer att fortsätta att använda vår standard för branschledande, inbyggt integritetsskydd för att se till att en utmärkt upplevelse inte är på bekostnad av din integritet och säkerhet. Mer information finns på apple.com/se/privacy.