Nollställa Beats-öronsnäckorna

Om du har problem med ljud, Bluetooth eller laddning för dina öronsnäckor kan du behöva nollställa dem.

Nollställa Powerbeats Pro

1. Placera båda hörsnäckorna i fodralet. Låt fodralet vara öppet.
  2. Tryck och håll ned systemknappen på fodralet i 15 sekunder eller tills LED-indikatorlampan blinkar rött och vitt.
    Indikatorlampan på Powerbeats Pro
  3. Släpp systemknappen.

LED-indikatorlampan fortsätter att blinka vitt. Det betyder att du kan parkoppla dina Powerbeats Pro med din iPhone, Mac, Android-enhet eller någon annan enhet igen.

Nollställa Powerbeats3

1. Håll strömknappen och volymsänkningsknappen intryckta i tio sekunder.
    Strömknappen och volymsänkningsknappen på Powerbeats3
  2. Släpp knapparna när LED-indikatorlampan blinkar. Öronsnäckorna är nu nollställda och kan ställas in med dina enheter igen.

Nollställa Powerbeats2

1. Anslut dina Powerbeats2 Wireless till en strömkälla.
  2. Håll ström-/anslutningsknappen och volymsänkningsknappen intryckta i tio sekunder och släpp sedan.
    Strömknappen och volymsänkningsknappen på Powerbeats2

Nollställa BeatsX

1. Håll strömknappen och volymsänkningsknappen intryckta i tio sekunder.
    Strömknappen och volymsänkningsknappen på BeatsX
  2. Släpp knapparna när LED-indikatorlampan blinkar. Öronsnäckorna är nu nollställda och kan ställas in med dina enheter igen.

Annat som du kan prova

Har du fortfarande problem med öronsnäckorna? Prova med detta först: