Vad är nytt i Numbers för Mac

Läs om de senaste uppdateringarna för Numbers för Mac 5.2.

Smarta kategorier

Ordna och sammanfatta snabbt tabeller för att få nya insikter.

Läs mer

Mörkt läge

Ge Numbers ett dramatiskt och mörkt utseende. Kräver macOS Mojave.

Kamerasynkronisering

Ta en bild eller skanna ett dokument med din iPhone eller iPad så visas det automatiskt i ditt kalkylblad på din Mac. Kräver macOS Mojave och iOS 12.

Och mer

• Det är enkelt att spela in, redigera och spela upp ljud direkt i ett kalkylblad.
  • Berika dina kalkylblad med en mängd nya redigerbara former.
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Få fullständiga stegvisa anvisningar och information om alla funktioner i Numbers för Mac.

Vad är nytt i Numbers för Mac 5.1

• Ge diagram ett nytt utseende med rundade hörn på kolumner och staplar.
  • Lägg till matematiska ekvationer med LaTeX- eller MathML-notation.
  • Berika dina kalkylblad med en mängd nya redigerbara former.
  • Förbättrad kompatibilitet med Microsoft Excel.
  • Förbättrad import av CSV och text.

Vad är nytt i Numbers för Mac 5.0

• Samarbeta i realtid på kalkylblad som lagrats i Box. Kräver macOS High SierraLäs mer
  • Använd munkdiagram för att visualisera data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Förbättrad, anpassningsbar import av CSV- och textdata, med stöd för anpassade avgränsare och filer med fast bredd.
  • Lägg till ett interaktivt bildgalleri för att visa en samling bilder.
  • Berika kalkylblad med en mängd redigerbara former.
  • Ytterligare alternativ för att minska filstorleken för kalkylblad.
  • Fullständigt, dubbelriktat stöd för arabiska och hebreiska. Läs mer

Vad är nytt i Numbers för Mac 4.3

• Bättre prestanda och stabilitet.

Vad är nytt i Numbers för Mac 4.2

• Berika dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Stöd för förhandsvisning av utskrift i kalkylblad när du samarbetar.
  • Nya alternativ för automatisk korrigering och textersättning sparar tid när du skriver. Läs mer
  • Funktionen för att infoga aktiekurs och aktie- och valutafunktionerna returnerar nu slutkurser från föregående marknadsdag. Läs mer

Vad är nytt i Numbers för Mac 4.1

• Lägg enkelt till aktuell eller historik aktieinformation till kalkylblad. Läs mer
  • Använd mallen Mina aktier för att se hur det går för din portfölj1.
  • Öppna lösenordskyddade kalkylblad snabbt med Touch ID på nya MacBook Pro med Touch Bar. Läs mer
  • Nya utfyllnadslinjer gör det lättare att läsa cirkeldiagram.
  • Ersätt enkelt typsnitt i hela kalkylbladet.
  • Nu kan du kopiera, klistra in och dubblera blad när du samarbetar på ett kalkylblad.
  • Anpassa datum, klockslag och valutor för ditt språk eller din region.

1Mallen My Stocks (mina aktier) är endast tillgänglig om ditt macOS-språk är inställt på engelska.

Vad är nytt i Numbers för Mac 4.0

• Stöd för samarbete i realtid (funktion i betaversionen)
    • Redigera ett kalkylblad samtidigt med andra i Numbers på Mac, iPad, iPhone och iCloud.com
    • Dela ditt kalkylblad offentligt eller med angivna personer
    • Se vem som mer är i kalkylbladet
    • Se deltagarnas markörer när de redigerar
    • Läs mer
  • Använd flikar för att arbeta med flera kalkylblad i ett fönster
  • Stöd för bilder med stort färgomfång