Vad är nytt i Numbers för Mac

Läs om de nya funktionerna i Numbers 6.1 för Mac.

Länka till blad

Skapa länkar från text till andra blad i ditt kalkylblad.

Läs mer

Nya sätt att ändra stil på texten

Se till att din text står ut från mängden genom att fylla den med övertoningar eller bilder.

Läs mer

Förbättringar av redigering i tabeller

Lägg till rader till filtrerade tabeller.

Och mer

• Mycket större noggrannhet med den förbättrade beräkningsmotorn på 128-bitar. Läs mer
  • Placera bilder, former och ekvationer i textrutor så att de flyttas med texten. Läs mer
  • Med ansiktsigenkänning blir personer på bild intelligent placerade i platshållare och objekt.
  • Förbättrad prestanda vid redigering och sortering av tabeller.

Få fullständiga stegvisa anvisningar och information om alla funktioner i Numbers för Mac.

Nyheter i Numbers 6.0 för Mac

• Smarta kategorier har fått förbättrad användbarhet och prestanda.
  • Spara anpassade former som automatiskt synkroniseras till alla dina enheter med hjälp av iCloud. Läs mer
  • Skapa mallar att utgå ifrån till nya kalkylblad och kom åt dem på valfri enhet med hjälp av iCloud. Läs mer
  • Förbättrad prestanda när du samarbetar med andra i kalkylblad.
  • Redigera grupperade objekt när ni samarbetar.
  • Förbättringar vid import av Excel-filer och kommaseparerade filer.
  • Stöd för vertikal text i former och textrutor på kinesiska, japanska och koreanska. Läs mer

Nyheter i Numbers 5.2 för Mac

• Med smarta kategorier är det lätt att ordna och sammanfatta tabeller för att få nya insikter. Läs mer
  • Använd Mörkt läge för att få ett dramatiskt mörkt utseende i Numbers. Kräver macOS MojaveLäs mer
  • Stöd för Kontinuitetskamera som låter dig ta en bild eller skanna ett dokument med din iPhone eller iPad så dyker den automatiskt upp i ditt kalkylblad på din Mac. Kräver macOS Mojave och iOS 12Läs mer
  • Det är enkelt att spela in, redigera och spela upp ljud direkt i ett kalkylblad.
  • Berika dina kalkylblad med en mängd nya redigerbara former.
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Nyheter i Numbers 5.1 för Mac

• Ge diagram ett nytt utseende med rundade hörn på kolumner och staplar.
  • Lägg till matematiska ekvationer med LaTeX- eller MathML-notation.
  • Berika dina kalkylblad med en mängd nya redigerbara former.
  • Förbättrad kompatibilitet med Microsoft Excel.
  • Förbättrad import av CSV och text.

Nyheter i Numbers 5.0 för Mac

• Samarbeta i realtid i kalkylblad som lagrats i Box. Kräver macOS High SierraLäs mer
  • Använd munkdiagram för att visualisera data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Förbättrad, anpassningsbar import av CSV- och textdata, med stöd för anpassade avgränsare och filer med fast bredd.
  • Lägg till ett interaktivt bildgalleri för att visa en samling bilder.
  • Berika kalkylblad med en mängd redigerbara former.
  • Ytterligare alternativ för att minska filstorleken för kalkylblad.
  • Fullständigt, dubbelriktat stöd för arabiska och hebreiska. Läs mer

Nyheter i Numbers 4.3 för Mac

• Bättre prestanda och stabilitet.

Nyheter i Numbers 4.2 för Mac

• Förbättra dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Stöd för förhandsvisning av utskrift i kalkylblad när du samarbetar.
  • Nya alternativ för automatisk korrigering och textersättning sparar tid när du skriver. Läs mer
  • Funktionen för att infoga aktiekurs och aktie- och valutafunktionerna returnerar nu slutkurser från föregående marknadsdag. Läs mer

Nyheter i Numbers 4.1 för Mac

• Lägg enkelt till aktuell eller historik aktieinformation till kalkylblad. Läs mer
  • Använd mallen Mina aktier för att se hur det går för din portfölj1.
  • Öppna lösenordskyddade kalkylblad snabbt med Touch ID på nya MacBook Pro med Touch Bar. Läs mer
  • Nya utfyllnadslinjer gör det lättare att läsa cirkeldiagram.
  • Ersätt enkelt typsnitt i hela kalkylbladet.
  • Nu kan du kopiera, klistra in och dubblera blad när du samarbetar i ett kalkylblad.
  • Anpassa datum, klockslag och valutor för ditt språk eller din region.

1Mallen My Stocks (mina aktier) är endast tillgänglig om ditt macOS-språk är inställt på engelska.

Nyheter i Numbers 4.0 för Mac

• Stöd för samarbete i realtid (funktion i betaversionen)
    • Redigera ett kalkylblad tillsammans med andra i Numbers på Mac, iPad, iPhone och iCloud.com
    • Dela ditt kalkylblad offentligt eller med angivna personer
    • Se vem som mer är i kalkylbladet
    • Se deltagarnas markörer när de redigerar
    • Läs mer
  • Använd flikar för att arbeta med flera kalkylblad i ett fönster
  • Stöd för bilder med stort färgomfång