Vad är nytt i Numbers för Mac

Läs mer om de nya funktionerna i Numbers 6.2 för Mac.

Snabbare redigering av tabeller

Förbättrad prestanda när du jobbar med stora tabeller.

Förbättringar inom hjälpmedel

Lägg till hjälpmedelsbeskrivningar i ljud, video och teckningar.

Läs mer

Nya filmformat

Lägg enkelt till HEVC-formaterade filmer i kalkylblad med möjlighet att minska filstorleken men ändå bevara den visuella kvaliteten.

Läs mer

Och mer

• Bättre hjälpmedelsanpassning av exporterade PDF-filer.

Få fullständiga stegvisa anvisningar och information om alla funktioner i Numbers för Mac.

Nyheter i Numbers 6.1 för Mac

• Skapa länkar från text till andra blad i ditt kalkylblad. Läs mer
  • Se till att din text står ut från mängden genom att fylla den med övertoningar eller bilder. Läs mer
  • Lägg till rader till filtrerade tabeller.
  • Mycket större noggrannhet med den förbättrade beräkningsmotorn på 128-bitar. Läs mer
  • Placera bilder, former och ekvationer i textrutor så att de flyttas med texten. Läs mer
  • Med ansiktsigenkänning placeras bilder på ett intelligent sätt i platshållare och objekt.
  • Förbättrad prestanda vid redigering och sortering av tabeller.

Nyheter i Numbers 6.0 för Mac

• Smarta kategorier har fått förbättrad användbarhet och prestanda.
  • Spara anpassade former som automatiskt synkroniseras till alla dina enheter med hjälp av iCloud. Läs mer
  • Skapa mallar att utgå ifrån till nya kalkylblad och kom åt dem på valfri enhet med hjälp av iCloud. Läs mer
  • Förbättrad prestanda när du samarbetar med andra i kalkylblad.
  • Redigera grupperade objekt när ni samarbetar.
  • Förbättringar vid import av Excel-filer och kommaseparerade filer.
  • Stöd för vertikal text i former och textrutor på kinesiska, japanska och koreanska. Läs mer

Nyheter i Numbers 5.2 för Mac

• Med smarta kategorier är det lätt att ordna och sammanfatta tabeller för att få nya insikter. Läs mer
  • Använd Mörkt läge för att få ett dramatiskt mörkt utseende i Numbers. Kräver macOS MojaveLäs mer
  • Stöd för Synkad kamera som låter dig ta en bild eller skanna ett dokument med din iPhone eller iPad, så visas den automatiskt i ditt kalkylblad på din Mac. Kräver macOS Mojave och iOS 12Läs mer
  • Det är enkelt att spela in, redigera och spela upp ljud direkt i ett kalkylblad.
  • Berika dina kalkylblad med en mängd nya redigerbara former.
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Nyheter i Numbers 5.1 för Mac

• Ge diagram ett nytt utseende med rundade hörn på kolumner och staplar.
  • Lägg till matematiska ekvationer med LaTeX- eller MathML-notation.
  • Berika dina kalkylblad med en mängd nya redigerbara former.
  • Förbättrad kompatibilitet med Microsoft Excel.
  • Förbättrad import av CSV och text.

Nyheter i Numbers 5.0 för Mac

• Samarbeta i realtid i kalkylblad som lagrats i Box. Kräver macOS High SierraLäs mer
  • Använd munkdiagram för att visualisera data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Förbättrad, anpassningsbar import av CSV- och textdata, med stöd för anpassade avgränsare och filer med fast bredd.
  • Lägg till ett interaktivt bildgalleri för att visa en samling bilder.
  • Berika kalkylblad med en mängd redigerbara former.
  • Ytterligare alternativ för att minska filstorleken för kalkylblad.
  • Fullständigt, dubbelriktat stöd för arabiska och hebreiska. Läs mer

Nyheter i Numbers 4.3 för Mac

• Bättre prestanda och stabilitet.

Nyheter i Numbers 4.2 för Mac

• Förbättra dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Stöd för förhandsvisning av utskrift i kalkylblad när du samarbetar.
  • Nya alternativ för automatisk korrigering och textersättning sparar tid när du skriver. Läs mer
  • Funktionen för att infoga aktiekurs och aktie- och valutafunktionerna returnerar nu slutkurser från föregående marknadsdag. Läs mer

Nyheter i Numbers 4.1 för Mac

• Lägg enkelt till aktuell eller historik aktieinformation till kalkylblad. Läs mer
  • Använd mallen Mina aktier för att se hur det går för din portfölj1.
  • Öppna lösenordskyddade kalkylblad snabbt med Touch ID på nya MacBook Pro med Touch Bar. Läs mer
  • Nya utfyllnadslinjer gör det lättare att läsa cirkeldiagram.
  • Ersätt enkelt typsnitt i hela kalkylbladet.
  • Nu kan du kopiera, klistra in och dubblera blad när du samarbetar i ett kalkylblad.
  • Anpassa datum, klockslag och valutor för ditt språk eller din region.

1Mallen My Stocks (mina aktier) är endast tillgänglig om ditt macOS-språk är inställt på engelska.

Nyheter i Numbers 4.0 för Mac

• Stöd för samarbete i realtid (funktion i betaversionen)
    • Redigera ett kalkylblad tillsammans med andra i Numbers på Mac, iPad, iPhone och iCloud.com
    • Dela ditt kalkylblad offentligt eller med angivna personer
    • Se vem som mer är i kalkylbladet
    • Se deltagarnas markörer när de redigerar
    • Läs mer
  • Använd flikar för att arbeta med flera kalkylblad i ett fönster
  • Stöd för bilder med stort färgomfång