Vad är nytt i Pages för Mac

Läs mer om de nya funktionerna i Pages 8.2 för Mac.

Ställa in standardtypsnitt

Ange standardtypsnitt och teckenstorlek som används i alla nya dokument som skapas från grundläggande mallar.

Läs mer

Snabbnavigering

Hoppa till en specifik sida i dokumentet med ett nytt menykommando.

Nya filmformat

Lägg enkelt till HEVC-formaterade filmer i dokument med möjlighet att minska filstorleken men ändå bevara den visuella kvaliteten.

Läs mer

Och mer

• Lägg till hjälpmedelsbeskrivningar i ljud, video och teckningar. Läs mer
  • Bättre hjälpmedelsanpassning av exporterade PDF-filer.

Få fullständiga stegvisa anvisningar och information om alla funktioner i Pages för Mac.

Nyheter i Pages 8.1 för Mac

• Stilsätt din text med övertoningar eller bilder eller använd nya konturstilar. Läs mer
  • Kopiera och klistra in sidor eller avsnitt mellan dokument. Läs mer
  • Skapa länkar från text till andra sidor i ett sidlayoutdokument. Läs mer
  • Placera bilder, former och ekvationer textbundna till textrutor så att de flyttas med texten. Läs mer
  • Med ansiktsigenkänning placeras bilder på ett intelligent sätt i platshållare och objekt.
  • Använd en mallsida igen om du vill att text- och medieplatshållare ska återfå förvald stil och position. Läs mer
  • Skapa böcker med nya mallar för romaner (endast tillgängligt på engelska).

Nyheter i Pages 8.0 för Mac

• Med den nya innehållsförteckningsvyn är det lätt att navigera i ett dokument eller en bok. Läs mer
  • Synkronisera automatiskt anpassade former till alla dina enheter med iCloud. Läs mer
  • Synkronisera automatiskt anpassade mallar till alla dina enheter med iCloud. Läs mer
  • Lägg till stödlinjer för att få hjälp när du arbetar med layouten på dina sidor.
  • Bättre prestanda vid samarbete i dokument.
  • Infoga innehållsförteckningar och redigera grupperade objekt vid samarbete.
  • På språken kinesiska, japanska och koreanska kan du nu skriva vertikalt i hela dokumentet eller i en enstaka textruta. Läs mer

Nyheter i Pages 7.3 för Mac

Erbjud dina böcker för hämtning eller inköp i Apple Books. Läs mer

Nyheter i Pages 7.2 för Mac

• Använd Mörkt läge för att ge Pages ett dramatiskt, mörkt utseende. Kräver macOS MojaveLäs mer
  • Det är enkelt att spela in, redigera och spela upp ljud på samma sida. Läs mer
  • Stöd för Synkad kamera som gör att du kan ta en bild eller skanna ett dokument med din iPhone eller iPad och visa den automatiskt i ett dokument på Mac-datorn. Kräver macOS Mojave och iOS 12Läs mer
  • Använd en mängd nya redigerbara former i dina dokument.
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Nyheter i Pages 7.1 för Mac

• Spåra textändringar i former och textrutor.
  • Lägg till färger och bilder i bakgrunder i sidlayoutdokument.
  • Ge diagram ett nytt utseende med rundade hörn på kolumner och staplar.
  • Lägg till matematiska ekvationer i sidlayoutdokument med LaTeX- eller MathML-notering. Läs mer
  • Använd en mängd nya redigerbara former i dina dokument.
  • Förbättrat stöd för arabiska och hebreiska. Läs mer

Nyheter i Pages 7.0 för Mac

• Använd de nya bokmallarna för att skapa interaktiva EPUB-böcker. Läs mer
  • Visa två sidor bredvid varandra och formatera dem som dubbelsidiga uppslag. Läs mer
  • Samarbeta i realtid på dokument som lagrats i Box. Kräver macOS High SierraLäs mer
  • Lägg till ett bildgalleri för att visa en samling bilder på samma sida.
  • Skapa sidmallar för att få en enhetlig design genom hela sidlayoutdokumentet.
  • Använd munkdiagram för att visualisera data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Använd en mängd nya redigerbara former i dina dokument.
  • Ytterligare alternativ för att minska filstorleken för dokument.
  • Nytt alternativ för automatisk formatering av bråk medan du skriver.

Nyheter i Pages 6.3 för Mac

• Förbättrad PDF-export gör att du kan visa ett dokuments innehållsförteckning i sidopanelen i Förhandsvisning och andra PDF-visningsprogram.
  • Dra och släpp rader i tabeller som sträcker sig över flera sidor. Läs mer
  • Bättre prestanda och stabilitet

Nyheter i Pages 6.2 för Mac

• Förbättra dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Lägg till länkade textrutor så att texten flödar smidigt från en plats till en annan. Läs mer
  • Nya alternativ för automatisk korrigering och textersättning sparar tid när du skriver. Läs mer
  • Exportera dokument som ePub-böcker med fast layout. Läs mer
  • Ändra marginaler, rubriker, sidfötter och pappersstorlek när du samarbetar. Läs mer
  • Förbättrat stöd för hebreiska och arabiska.
  • Aktie- och valutafunktionerna returnerar nu slutkurser från föregående marknadsdag. Läs mer

Nyheter i Pages 6.1 för Mac

• Lägg till bokmärken för att enkelt länka ihop olika delar av ditt dokument. Läs mer
  • Lägg till eleganta matematiska ekvationer med LaTeX- eller MathML-notation. Läs mer
  • Öppna snabbt lösenordsskyddade dokument med Touch ID på nya MacBook Pro med Touch Bar. Läs mer
  • Ersätt enkelt typsnitt i ett helt dokument.
  • Importera och exportera dokument i RTF (Rich Text Format). Läs mer
  • Nya utfyllnadslinjer gör det lättare att läsa cirkeldiagram.
  • Nya aktie- och valutafunktioner ger uppdaterade värdedata i tabeller.
  • Anpassa datum, klockslag och valutor för ditt språk eller din region.

Nyheter i Pages 6.0.5 för Mac

• Stöd för Touch Bar på nya MacBook Pro gör det lätt för dig att redigera text, former, tabeller och diagram.
  • Förbättringar i stabilitet och prestanda.

Nyheter i Pages 6.0 för Mac

• Stöd för samarbete i realtid (funktion i betaversionen)
    • Redigera ett dokument tillsammans med andra i Pages på Mac, iPad, iPhone och iCloud.com.
    • Dela ditt dokument offentligt eller med angivna personer.
    • Se vem som mer är i dokumentet.
    • Se deltagarnas markörer när de redigerar.
    • Läs mer
  • Öppna och redigera Pages ’05-dokument. Läs mer
  • Använd flikar för att arbeta med flera dokument i ett fönster.
  • Stöd för bilder med stort färgomfång.