Vad är nytt i Pages för Mac

Läs om de senaste uppdateringarna för Pages för Mac 7.2.

En mikrofon

Spela in ljud

Det är enkelt att spela in, redigera och spela upp ljud på samma sida.

Läs mer

En halvmåne

Mörkt läge

Ger Pages en dramatisk, mörk look. Kräver macOS Mojave.

Kamera-symbolen

Synkad kamera

Ta en bild eller skanna ett dokument med din iPhone eller iPad, så dyker den automatiskt upp bland dina dokument på din Mac. Kräver macOS Mojave och iOS 12.

Och mer

• Förbättra dina dokument med en mängd nya redigerbara former.
  • Bättre prestanda och stabilitet.

Få fullständiga stegvisa anvisningar och information om alla funktioner i Pages för Mac.

Vad är nytt i Pages för Mac 7.1

• Spåra textändringar i former och textrutor.
  • Lägg till färger och bilder i bakgrunder i sidlayoutdokument.
  • Ge diagram ett nytt utseende med rundade hörn på kolumner och staplar.
  • Lägg till matematiska ekvationer i sidlayoutdokument med LaTeX- eller MathML-notation. Läs mer
  • Förbättra dina dokument med en mängd nya redigerbara former.
  • Förbättrat stöd för arabiska och hebreiska. Läs mer

Vad är nytt i Pages för Mac 7.0

• Använd de nya bokmallarna för att skapa interaktiva EPUB-böcker. Läs mer
  • Visa två sidor bredvid varandra och formatera dem som dubbelsidiga uppslag. Läs mer
  • Samarbeta i realtid på dokument som lagrats i Box. Kräver macOS High SierraLäs mer
  • Lägg till ett bildgalleri för att visa en samling bilder på samma sida.
  • Skapa sidmallar för att få en enhetlig design genom hela sidlayoutdokumentet.
  • Använd munkdiagram för att visualisera data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Förbättra dina dokument med en mängd nya redigerbara former.
  • Ytterligare alternativ för att minska filstorleken för dokument.
  • Nytt alternativ för automatisk formatering av bråk medan du skriver.

Vad är nytt i Pages för Mac 6.3

• Förbättrad PDF-export gör att du kan visa ett dokuments innehållsförteckning i sidopanelen i Förhandsvisning och andra PDF-visningsprogram.
  • Dra och släpp rader i tabeller som sträcker sig över flera sidor.
  • Bättre prestanda och stabilitet

Vad är nytt i Pages för Mac 6.2

• Förbättra dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Lägg till länkade textrutor så att texten flödar smidigt från en plats till en annan. Läs mer
  • Nya alternativ för automatisk korrigering och textersättning sparar tid när du skriver. Läs mer
  • Exportera dokument som ePub-böcker med fast layout. Läs mer
  • Ändra marginaler, rubriker, sidfötter och pappersstorlek när du samarbetar. Läs mer
  • Förbättrat stöd för hebreiska och arabiska.
  • Aktie- och valutafunktionerna returnerar nu slutkurser från föregående marknadsdag. Läs mer

Vad är nytt i Pages för Mac 6.1

• Lägg till bokmärken för att enkelt länka ihop olika delar av ditt dokument. Läs mer
  • Lägg till eleganta matematiska ekvationer med LaTeX- eller MathML-notation. Läs mer
  • Öppna snabbt lösenordsskyddade dokument med Touch ID på nya MacBook Pro med Touch Bar. Läs mer
  • Ersätt enkelt typsnitt i ett helt dokument.
  • Importera och exportera dokument i RTF (Rich Text Format). Läs mer
  • Nya utfyllnadslinjer gör det lättare att läsa cirkeldiagram.
  • Nya aktie- och valutafunktioner ger uppdaterade värdedata i tabeller.
  • Anpassa datum, klockslag och valutor för ditt språk eller din region.

Vad är nytt i Pages för Mac 6.0.5

• Stöd för Touch Bar på nya MacBook Pro gör det lätt för dig att redigera text, former, tabeller och diagram.
  • Förbättringar i stabilitet och prestanda.

Vad är nytt i Pages för Mac 6.0

• Stöd för samarbete i realtid (funktion i betaversionen)
    • Redigera ett dokument tillsammans med andra i Pages på Mac, iPad, iPhone och iCloud.com.
    • Dela ditt dokument offentligt eller med angivna personer.
    • Se vem som mer är i dokumentet.
    • Se deltagarnas markörer när de redigerar.
    • Läs mer
  • Öppna och redigera Pages ’05-dokument. Läs mer
  • Använd flikar för att arbeta med flera dokument i ett fönster.
  • Stöd för bilder med stort färgomfång.