Vad är nytt i Pages för Mac

Läs mer om de nya funktionerna i Pages 12.2 för Mac.

Se Senaste aktivitet

Håll dig uppdaterad om allas senaste aktiviteter i gemensamma dokument och få aviseringar när andra går med, kommenterar eller gör ändringar.

Läs mer

Nya sätt att dela

Du kan enkelt dela och se uppdateringar om ditt dokument i Meddelanden.

Hantera ditt delade dokument eller skicka en kopia från Arkiv-menyn.

Ny layoutmall

Börja med ett dokument med tom layout för att fritt ordna text och grafik på sidan.

Förbättrad borttagning av bakgrundsbild

Ta snabbt bort en bilds bakgrund för att isolera motivet (kräver macOS Ventura).

Läs mer

Och mer:

• Skicka ett meddelande eller starta ett FaceTime-samtal direkt från en gemensam presentation (kräver macOS Ventura).

Få fullständiga stegvisa anvisningar och information om alla funktioner i Pages för Mac

Nyheter i Pages 12.1 för Mac

• Använd adresslänkning för att snabbt skapa personliga brev, kort och kuvert för flera mottagare.
  • Välj bland snygga nya mallar för eventinbjudningar och elevintyg.

Nyheter i Pages 12.0 för Mac

• Publicera direkt på Apple Books med större filstorlekar på upp till 2 GB.
  • Använd genvägar på macOS Monterey för att skapa och öppna dokument.
  • Läs kommentarer och spåra ändringar med VoiceOver.

Nyheter i Pages 11.2 för Mac

• Publicera böcker med uppslag över två sidor, optimerade bilder och mer flexibel versionering.
  • Med direktöversättning kan du översätta markerad text för upp till elva språk och lägga till översättningen i ditt dokument med ett tryck.*
  • Flexibelt samarbete gör att deltagare kan lägga till andra i ett delat dokument.*
  • Skapa nya dokument från appsymbolen i Dock.
  • Med hjälp av radardiagram kan du jämföra flera variabler visuellt för att visa likheter och skillnader i dina data.

*Kräver macOS Monterey

Nyheter i Pages 11.1 för Mac

• Länka till webbsidor, e-postadresser och telefonnummer från objekt som former, linjer, bilder, teckningar eller textrutor.

Nyheter i Pages 11.0 för Mac

• Uppdaterad mediebläddrare som erbjuder förbättrade sökalternativ och nya innehållskategorier som Senaste, Porträtt och Live Photo-bilder.
  • Lägg till telefonnummerlänkar i tabellceller, textobjekt och former.
  • Använd AppleScript för att ändra lösenord till dokument eller öppna lösenordsskyddade dokument.