Ställa in och använda dina Solo3 Wireless-hörlurar

Läs om att ladda, parkoppla, använda och återställa dina Solo3 Wireless-hörlurar.

Serien Solo3 Wireless-hörlurar

Slå på och ladda dina hörlurar

Håll ned strömknappen i en sekund när du vill slå på eller stänga av dina hörlurar.

Lampor på batterimätaren och strömknapp på Solo 3 Wireless

Du laddar dina hörlurar genom att ansluta dem till en strömkälla med hjälp av den medföljande mikro-usb-kabeln. Batterimätaren blinkar medan hörlurarna laddas. När batteriet är färdigladdat lyser alla fem lamporna med fast sken.

Kontrollera batterimätaren som visar batterinivå och laddningsstatus genom att trycka ned och släppa strömknappen.

Hörlurarna ger upp till 40 timmars uppspelning med två timmars laddning, och upp till tre timmars uppspelning med fem minuters laddning.

Om du vill spara på batteriet eller använda hörlurarna när batteriet är urladdat ansluter du RemoteTalk-kabeln och använder hörlurarna i kabelläge.

Parkoppla dina hörlurar

Läs om hur du parkopplar hörlurarna med din enhet.

Parkoppla med en iPhone som använder iOS 10 eller senare

Om du har en iPhone med iOS 10 eller senare följer du dessa steg:

1. Håll hörlurarna bredvid din upplåsta iPhone.
  2. Håll in strömknappen på hörlurarna en sekund.
  3. Efter några sekunder frågar iPhone-enheten om du vill ansluta. Om den inte gör det håller du ned strömknappen på hörlurarna i fem sekunder.
  4. Följ anvisningarna på iPhone-enheten.

När du ställer in hörlurarna med den här metoden kommer de att kopplas automatiskt till dina andra enheter som är inloggade på iCloud och som använder iOS 10 eller senare, macOS Sierra eller senare, eller watchOS 3 eller senare.

Dina hörlurar uppdateras automatiskt när du ställer in dem med en iPhone som använder iOS 10 eller senare. Om dina hörlurar inte är parkopplade med en iPhone som använder iOS 10 eller senare kan du använda Beats Updater för att uppdatera din fasta mjukvara.

Parkoppla med en Mac eller en annan enhet som använder Bluetooth

Om du har en annan Bluetooth-enhet parkopplar du hörlurarna med den enheten genom att följa dessa steg:

1. Tryck ned strömknappen i fem sekunder. När batterimätaren blinkar är hörlurarna upptäckbara.
  2. Gå till Bluetooth-inställningar på enheten. På Mac-datorn exempelvis väljer du Apple-menyn () > Systeminställningar och klickar på Bluetooth. Kontrollera att Bluetooth är aktiverat.
  3. Välj hörlurarna i listan över upptäckta Bluetooth-enheter.

Parkoppla med en Android-enhet

Följ dessa steg om du har en Android-enhet:

1. Hämta Beats-appen för Android.
  2. Tryck ned strömknappen i fem sekunder. När batterimätaren blinkar är hörlurarna upptäckbara.
  3. Välj Anslut på din Android-enhet.

Använda hörlurarna

Läs om hur du spelar upp musik, ändrar volymen och svarar på samtal.

Knappar på Solo 3 Wireless

Spela upp musik

När du vill spela upp musik använder du ”b”-knappen  på den vänstra öronkåpan eller mittknappen på RemoteTalk-kabeln i kabelanslutet läge.

• Starta eller pausa genom att trycka en gång.
  • Tryck två gånger för att gå till nästa låt. Gå till föregående låt genom att trycka tre gånger.
  • Snabbspola framåt i en låt genom att trycka två gånger och hålla ned den andra gången. Snabbspola bakåt i en låt genom att trycka tre gånger och hålla ned den tredje gången.

Ändra volymen

Styr uppspelningsvolymen med volymknapparna på vänstra öronkåpan eller på RemoteTalk-kabeln. Styr samtalsvolymen med volymkontrollerna på telefonen.

• Tryck in och släpp volymhöjningsknappen, eller håll in den om du vill höja volymen kontinuerligt.
  • Tryck in och släpp volymsänkningsknappen, eller håll in den om du vill sänka volymen kontinuerligt.

Svara på samtal

Du kan svara på telefonsamtal med ”b”-knappen  på den vänstra öronkåpan eller med mittknappen på RemoteTalk-kabeln.

• Tryck en gång för att svara på eller avsluta samtal.
  • Tryck en gång för att svara på ett inkommande samtal och parkera ditt första samtal. Om du har två pågående samtal kan du växla mellan dem på det här sättet.
  • Avvisa ett inkommande samtal genom att hålla ned knappen i en sekund.
  • Sluta lyssna via hörlurarna och skicka samtalet till telefonen genom att trycka två gånger.

Handsfree-kontroller

Aktivera Siri på din iOS-enhet eller röststyrningsfunktionen på andra enheter med ”b”-knappen  på den vänstra öronkåpan eller med mittknappen på RemoteTalk-kabeln. Håll ned knappen tills du hör en ton och säg sedan kommandot.

Återställa hörlurarna

Om du har problem med ljud, Bluetooth eller laddning av hörlurarna kan du behöva återställa dem.