Ansluta dina AirPods och AirPods Pro till din iPhone

Läs om hur du använder din iPhone för att ställa in dina AirPods.

Om du ställer in dina AirPods för första gången ska du se till att du har en iPhone med den senaste versionen av iOS. Sedan följer du de här stegen:

iPhone-inställningsanimering och AirPods

1. Gå till hemskärmen.
  2. Öppna laddningsetuiet med dina AirPods i och håll det bredvid din iPhone. En inställningsanimering visas på iPhone-enheten.
  3. Tryck på Anslut.
  4. Om du har AirPods Pro eller AirPods (3:e generationen) ska du läsa de tre skärmarna som följer.
  5. Om du har AirPods Pro, AirPods (2:a generationen) eller AirPods (3:e generationen) och redan har ställt in ”Hej Siri” på din iPhone är ”Hej Siri” klar att användas med dina AirPods. Om du inte redan har ställt in ”Hej Siri” och har AirPods Pro, AirPods (2:a generationen) eller AirPods (3:e generationen), kommer du att få vägledning genom installationen.
  6. Tryck på Klar.
  7. Om du är inloggad på iCloud kommer dina AirPods automatiskt att ställas in med dina andra enheter som stöds och som är inloggade på iCloud med samma Apple-ID.

Om du har problem med att ansluta eller ställa in dina AirPods läser du om vad du ska göra.

Läs om hur du ställer in dina AirPods med en Mac eller en enhet som inte kommer från Apple, till exempel en Android-telefon, eller läs om hur du växla dina AirPods till en annan enhet.