Systemkrav för iCloud

Följande rekommenderade systemkrav och lägsta systemkrav gäller för iCloud.

Rekommenderade systemkrav

För iCloud1 behöver du ett Apple-ID, en aktiv internetanslutning och uppdaterad mjukvara. Om du uppfyller de rekommenderade systemkraven nedan kan du använda de senaste iCloud-funktionerna och få bästa möjliga upplevelse. Om du vill visa minimikraven för varje funktion läser du tabellen med minimikrav som finns längst ned på sidan.

iPhone, iPad och iPod touch

• iOS 13 eller iPadOS
  • iWork för iOS (Pages 2.5 eller senare, Numbers 2.5 eller senare, Keynote 2.5 eller senare)2

Mac

• macOS Catalina
  • Safari 9.1 eller senare, Firefox 45 eller senare eller Google Chrome 54 eller senare eller Opera
  • iWork för Mac (Pages 5.5 eller senare, Numbers 3.5 eller senare, Keynote 6.5 eller senare)2

Klocka

• watchOS 6

PC

• Microsoft Windows 10
  • iCloud för Windows 7 eller iCloud för Windows 10*
  • iTunes 12.7
  • Outlook 2010 – Outlook 20163
  • Firefox 45 eller senare, Google Chrome 54 eller senare (endast skrivbordsläge), Microsoft Edge eller Opera

*May 2019-versionen av Windows 10 eller senare rekommenderas för iCloud för Windows 10.

Apple TV

• Apple TV mjukvara 11.0 eller senare

Minimisystemkrav per funktion

Om du vill använda iCloud måste du ha minst iOS 5 på iPhone 3GS, iPod touch (3:e generationen), iPad eller iPad mini, eller minst OS X Lion 10.7.5 på en mac.

Läs den här tabellen om du vill se specifika krav för varje iCloud-funktion.

Minimikrav för iCloud
Funktion: iPhone, iPad, iPod touch Mac Windows Apple TV
Säkerhetskopiering och återskapning iOS 5
Bokmärken iOS 11
  • macOS Sierra 10.12
  • Safari 11
  • Windows 7
  • iCloud för Windows
  • Internet Explorer 9
  • Firefox 22
  • Google Chrome 28, endast skrivbordsläge
  • Opera
Kalender, Kontakter, Mail iOS 5 OS X Lion 10.7.5
  • Windows 7
  • iCloud för Windows
  • Outlook 2010 – Outlook 2016 eller en uppdaterad webbläsare

FaceTime

iOS 6 OS X Mavericks 10.9
Familjedelning4 iOS 8
  • OS X Yosemite
  • iTunes 12
tvOS 7.0
Appen Filer iOS 11
Appen Hitta min iOS 13 eller iPadOS

macOS Catalina

Hitta mina vänner
  • iOS 5
  • iOS 6 (för platsbaserade påminnelser)
  • iOS 8 (för Familjedelning)
  • Safari 7
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Opera
  • Internet Explorer 11
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Edge
  • Opera
Hitta min [enhet]
  • iOS 5
  • iOS 6
    (för Förlorat läge)
  • iOS 7
    (för Aktiveringslås)

OS X Lion 10.7.5

Hitta min iPhone-appen iOS 8
  • Safari 7
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Opera
  • Edge
  • Firefox 27
  • Google Chrome
  • Internet Explorer 11
  • Opera
iCloud Drive iOS 8 OS X Yosemite
iCloud-bilder iOS 8.3 OS X Yosemite 10.10.3

iCloud för Windows 5

tvOS 9.2
iCloud-flikar iOS 11
  • macOS Sierra 10.12
  • Safari 11
iMessage

iOS 6 OS X Mavericks 10.9
iTunes-matchning iOS 5.0.1 iTunes 10.5.1 iTunes 10.5.1 tvOS 4.4
iWork för iCloud
Nyckelring 5 iOS 8.4.1 OS X Yosemite 10.10.5
Mail Drop (skicka bilagor) iOS 9.2
  • OS X Yosemite (för programmet Mail) eller iCloud.com/mail från en uppdaterad webbläsare (Safari 7.2 för överföring av paket, till exempel iWork-filer)
  • Ett e-postkonto som har stöd för IMAP
  • Windows 7
  • iCloud.com/mail från en uppdaterad webbläsare
  • Ett e-postkonto som har stöd för IMAP

Meddelanden i iCloud

iOS 11.4 macOS High Sierra 10.13.5
Min bildström 6 iOS 5.1
  • OS X Lion 10.7.5
  • iPhoto ’11 9.2.2 eller Aperture 3.2.3
  • Bilder 1.0
  • Windows 7
  • iCloud för Windows
tvOS 5.0
Anteckningar (uppgraderade funktioner) iOS 9 OS X El Capitan 10.11
Läslista iOS 11
  • macOS Sierra 10.12
  • Safari 11
Påminnelser (uppgraderade funktioner) iOS 13 eller iPadOS

macOS Catalina

Skärmtid iOS 12

macOS Catalina

Delade album iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9
  • iPhoto '11 9.5 eller Aperture 3.5
  • Bilder 1.0
  • Windows 7
  • iCloud för Windows
tvOS 5.3
Delade anteckningar iOS 9 OS X El Capitan
Mappar för delade anteckningar iOS 13 eller iPadOS macOS Catalina
Dela förslag iOS 12

Siri-genvägar iOS 12
Tvåfaktorsautentisering iOS 9 OS X El Capitan iCloud för Windows 5
Tvåstegsverifiering 7 iOS 7 OS X Mavericks 10.9
Röstmemon iOS 12 macOS Mojave

Om du använder ett hanterat Apple-ID finns det inte stöd för iCloud för Windows.

Vissa Android-enheter kan använda iCloud.com, men platsen fungerar bäst med webbläsare som stöds av macOS, iOS, iPadOS och Windows.

Vissa funktioner är inte tillgängliga i alla länder och regioner. Åtkomst till vissa tjänster är begränsad till 10 enheter.

1. Läs mer om iCloud i Fastlandskina.
  2. Du kan hämta iWork för iOS och iWork för Mac från App Store om de inte medföljde din iOS-enhet eller Mac-dator.
  3. Outlook 2010 Personal Edition stöds inte.
  4. Om du vill dela iCloud-lagringsplan med din familj behöver du ha iOS 11 eller senare, eller macOS High Sierra eller senare. Du kan delta i en delad iCloud-lagringsplan med iOS 8 eller senare, eller OS X Yosemite eller senare.
  5. Om du har tvåfaktorsautentisering och använder iCloud-nyckelring behöver du iOS 9 och OS X El Capitan eller senare.
  6. I vissa fall är Min bildström inte tillgänglig för nya konton. Läs om att använda iCloud-bilder för att lagra bilder och videor i iCloud.
  7. Om din enhet inte uppfyller minimisystemkraven skyddas dina data ändå av tvåstegsverifiering.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.