Systemkrav för iCloud

Följande rekommenderade systemkrav och lägsta systemkrav gäller för iCloud.

Rekommenderade systemkrav

För iCloud1 behöver du ett Apple-ID, en aktiv internetanslutning och uppdaterad mjukvara. Om du uppfyller de rekommenderade systemkraven nedan kan du använda de senaste iCloud-funktionerna och få bästa möjliga upplevelse. Om du vill visa minimikraven för varje funktion läser du minimikraven som finns längst ned på sidan.

iPhone, iPad och iPod touch

• iOS 14 eller iPadOS 14
  • iWork för iOS (Pages 2.5 eller senare, Numbers 2.5 eller senare, Keynote 2.5 eller senare)2

Mac

• macOS Catalina
  • Safari 9.1 eller senare, Firefox 45 eller senare eller Google Chrome 54 eller senare eller Opera
  • iWork för Mac (Pages 5.5 eller senare, Numbers 3.5 eller senare, Keynote 6.5 eller senare)2

Klocka

• watchOS 7

Pc

• Microsoft Windows 10*
  • iCloud för Windows 11 eller senare
  • iTunes 12.7
  • Outlook 2010 – Outlook 20163
  • Firefox 45 eller senare, Google Chrome 54 eller senare (endast skrivbordsläge), Microsoft Edge eller Opera

*May 2019-versionen av Windows 10 eller senare rekommenderas för iCloud för Windows 10.

Apple TV

• tvOS 13 eller senare

Minimisystemkrav per funktion

Om du vill använda iCloud måste du ha minst iOS 5 på iPhone 3GS, iPod touch (3:e generationen), iPad eller iPad mini, eller minst OS X Lion 10.7.5 på en mac.

Säkerhetskopiering och återställning

Säkerhetskopiering och återställning finns på iPhone, iPad eller iPod touch.

• iOS 5

Bokmärken

Bokmärken är tillgängligt på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac och pc.

• iOS 11
  • macOS Sierra 10.12 och Safari 11
  • Windows 7 med iCloud för Windows 7 och Internet Explorer 9, Firefox 22, Google Chrome 28 (endast i skrivbordsläge) eller Opera

Kalender, Kontakter, Mail

Kalender, Kontakter och Mail är tillgängligt på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac och pc.

• iOS 5
  • OS X Lion 10.7.5
  • Windows 7 med iCloud för Windows 7 och Outlook 2010 – Outlook 2016 3 eller en uppdaterad webbläsare

FaceTime

FaceTime finns på iPhone, iPad eller iPod touch och Mac.

• iOS 6
  • OS X Mavericks 10.9

Familjeinställning

Familjeinställning är tillgängligt på iPhone och Apple Watch med tvåfaktorautentisering.

• iOS 14
  • watchOS 7

Familjedelning

Familjedelning finns på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac, pc och Apple TV.

Appen Filer

Appen Filer finns på iPhone, iPad eller iPod touch.

• iOS 11
  • iPadOS 14 (uppgraderade funktioner)

Hitta vänner

Hitta vänner finns på Apple Watch.

• watchOS 3–watchOS 5

Hitta

Hitta finns på iPhone, iPad eller iPod touch och Mac.

• iOS 13 eller iPadOS
  • macOS Catalina

Hitta min [enhet]

Hitta min [enhet] finns på iPhone, iPad, iPod touch och Mac.

• iOS 5
  • iOS 6 (för läget Förlorad)
  • iOS 7 (för aktiveringslås)
  • OS X Lion 10.7.5

Apparna Hitta min iPhone och Hitta mina vänner

Hitta min iPhone och Hitta mina vänner finns på iPhone, iPad eller iPod touch och webbläsare.

• iOS 8–iOS 12
  • På macOS: Safari 7, Firefox 27, Google Chrome 35, Opera
  • På Windows: Internet Explorer 11, Firefox 27, Google Chrome 35, Edge, Opera

Hitta personer

Hitta personer finns på Apple Watch.

• watchOS 6

iCloud Drive

iCloud Drive finns på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac och pc.

Mappdelning i iCloud Drive

Mappdelning i iCloud Drive är tillgängligt på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac och pc.

iCloud-bilder

iCloud-bilder finns på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac och PC.

iCloud-flikar

iCloud-flikar finns på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

• iOS 11
  • macOS Sierra 10.12 och Safari 11

iMessage

iMessage finns på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

• iOS 6
  • OS X Mavericks 10.9

iTunes-matchning

iTunes-matchning finns på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac, pc och Apple TV.

• iOS 5.0.1
  • På macOS: iTunes 10.5.1
  • På Windows: iTunes 10.5.1
  • tvOS 4.4

iWork för iCloud

iWork för iCloud finns på webbläsare på macOS och Windows.

Nyckelring

Nyckelring5 är tillgänglig på iPhone, iPad eller iPod touch och Mac med tvåfaktorsautentisering.

• iOS 8.4.1
  • OS X Yosemite 10.10.5

Mail Drop (skicka bilagor)

Mail Drop finns på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac eller pc.

• iOS 9.2
  • OS X Yosemite (för appen Mail)
  • iCloud.com/mail från en uppdaterad webbläsare (Safari 7.2 för överföring av paket, till exempel iWork-filer)
  • Ett e-postkonto som har stöd för IMAP
  • Windows 7

Meddelanden i iCloud

Meddelanden i iCloud finns på iPhone, iPad eller iPod touch och Mac med tvåfaktorsautentisering och Nyckelring aktiverade.

• iOS 11.4
  • macOS High Sierra 10.13.5

Min bildström

Min bildström6 finns på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac, pc och Apple TV.

• iOS 5.1
  • OS X Lion 10.7.5 med Bilder 1.0 eller iPhoto ’11 9.2.2 eller Aperture 3.2.3
  • Windows 7 med iCloud för Windows
  • tvOS 5.0

Anteckningar (uppgraderade funktioner)

Anteckningar finns på iPhone, iPad eller iPod touch och Mac.

• iOS 9
  • OS X El Capitan 10.11

Läslista

Läslista finns på iPhone, iPad eller iPod touch och Mac.

• iOS 11
  • macOS Sierra 10.12
  • Safari 11

Påminnelser (uppgraderade funktioner)

Påminnelser finns på iPhone, iPad eller iPod touch och Mac.

• iOS 13 eller iPadOS
  • macOS Catalina

Skärmtid

Skärmtid finns på iPhone, iPad eller iPod touch och Mac.

• iOS 12
  • macOS Catalina med iPhoto ’11 9.5 eller Aperture 3.5 eller Bilder 1.0
  • Windows 7 med iCloud för Windows
  • tvOS 5.3

Delade album

Delade album finns på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac, pc och Apple TV.

• iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9

Delade anteckningar

Delade anteckningar finns på iPhone, iPad eller iPod touch och Mac.

• iOS 9
  • OS X El Capitan

Mappar för delade anteckningar

Mappar för delade anteckningar finns på iPhone, iPad eller iPod touch och Mac.

• iOS 13 eller iPadOS
  • macOS Catalina

Delningsförslag

Delningsförslag finns på iPhone, iPad eller iPod touch.

• iOS 12

Siri-genvägar

Siri-genvägar finns på iPhone, iPad eller iPod touch.

• iOS 12

Tvåfaktorsautentisering

Tvåfaktorsautentisering finns på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac och pc.

• iOS 9
  • OS X El Capitan
  • iCloud för Windows 5

Tvåstegsverifiering

Tvåstegsverifiering7 finns på iPhone, iPad eller iPod touch och Mac.

• iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9

Röstmemon

Röstmemon finns på iPhone, iPad eller iPod touch och Mac.

• iOS 12
  • macOS Mojave

Om du använder ett hanterat Apple-ID finns det inte stöd för iCloud för Windows.

Vissa Android-enheter kan använda iCloud.com, men webbplatsen fungerar bäst med webbläsare som stöds av macOS, iOS, iPadOS och Windows.

Vissa funktioner är inte tillgängliga i alla länder och regioner. Åtkomst till vissa tjänster är begränsad till 10 enheter.

1. Learn how iCloud operates in China mainland.
  2. Du kan hämta iWork för iOS och iWork för Mac från App Store om de inte medföljde din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.
  3. Outlook 2010 Personal Edition stöds inte.
  4. Om du vill dela iCloud-lagringsplan med din familj behöver du ha iOS 11 eller senare eller macOS High Sierra eller senare. Du kan delta i en delad iCloud-lagringsplan med iOS 8 eller senare, eller OS X Yosemite eller senare.
  5. Om du har tvåfaktorsautentisering och använder iCloud-nyckelring behöver du iOS 9 och OS X El Capitan eller senare.
  6. I vissa fall är Min bildström inte tillgänglig för nya konton. Läs om att använda iCloud-bilder för att lagra bilder och videor i iCloud.
  7. Om din enhet inte uppfyller minimisystemkraven skyddas dina data ändå av tvåstegsverifiering.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.