Systemkrav för iCloud

Den här artikeln innehåller rekommenderade systemkrav och lägsta systemkrav för iCloud.

Rekommenderade systemkrav

För iCloud behöver du ett Apple-ID, en aktiv internetanslutning och uppdaterad programvara. Om du uppfyller de rekommenderade systemkraven nedan kan du använda de senaste iCloud-funktionerna och få bästa möjliga upplevelse. Om du vill visa minimikraven för varje funktion läser du tabellen med minimikrav som finns längst ned på sidan.

iPhone, iPad, och iPod touch

• iOS 9
  • iWork för iOS (Pages 2.5 eller senare, Numbers 2.5 eller senare, Keynote 2.5 eller senare)1

Mac

• OS X El Capitan
  • iTunes 12.3 eller senare
  • Safari 8 eller senare, Firefox 22 eller senare eller Google Chrome 28 eller senare
  • iWork för Mac (Pages 5.5 eller senare, Numbers 3.5 eller senare, Keynote 6.5 eller senare)1

PC

• Microsoft Windows 10
  • iCloud för Windows 5.1
  • iTunes 12.3 eller senare
  • Outlook 2007 till Outlook 20162
  • Internet Explorer 10 eller senare, Firefox 22 eller senare eller Google Chrome 28 eller senare (endast skrivbordsläge)

Apple TV

• Apple TV-programvara 7.0 eller senare

Minimisystemkrav per funktion

Om du vill använda iCloud måste du ha minst iOS 5 på iPhone 3GS, iPod touch (3:e generationen), iPad eller iPad mini, eller minst OS X Lion 10.7.5 på en Mac-dator.

Läs den här tabellen om du vill se specifika krav för varje iCloud-funktion.

iCloud-funktion  Minimikrav
iOS  OS X  Windows   Apple TV
Tillbaka till Min Mac OS X Lion 10.7.5
Säkerhetskopiering och återställning iOS 5
Bokmärken iOS 5
  • OS X Lion 10.7.5
  • Safari 5.1.1
  • Windows 7
  • iCloud Kontrollpanel 3.1
  • Internet Explorer 9 eller senare
  • Firefox 22
  • Google Chrome 28, endast skrivbordsläge
Kalender, Kontakter, Mail iOS 5 OS X Lion 10.7.5
  • Windows 7
  • iCloud Kontrollpanel 3.1
  • Outlook 2007 till Outlook 2016 eller en uppdaterad webbläsare
Mail Drop (skicka bilagor) iOS 9.2
  • OS X Yosemite (för programmet Mail) eller iCloud.com/mail från en uppdaterad webbläsare (Safari 7.2 eller senare för överföring av paket, till exempel iWork-filer)
  • Ett e-postkonto som har stöd för IMAP
  • Windows 7
  • iCloud.com/mail från en uppdaterad webbläsare
  • Ett e-postkonto som har stöd för IMAP
Dokument i molnet
  • iOS 5
  • iWork för iOS (Pages 1.5, Numbers 1.5, Keynote 1.5)
  • OS X Lion 10.7.5
  • iWork ’09 (Pages 4.2, Numbers 2.2, Keynote 5.2)
Familjedelning iOS 8
  • OS X Yosemite
  • iTunes 12
Apple TV-programvara 7.0
Hitta mina vänner
  • iOS 5
  • iOS 6 (för platsbaserade påminnelser)
  • iOS 8 (för Familjedelning)
  • Safari 6
  • Firefox 22
  • Google Chrome 35
  • Internet Explorer 10
  • Firefox 22
  • Google Chrome 35
Hitta min iPhone
  • iOS 5
  • iOS 6 (för läget Förlorad)
  • iOS 7 (för aktiveringslås)
  • OS X Lion 10.7.5
  • (Läget Förlorad och aktiveringslås finns inte i OS X)
Appen Hitta min iPhone

iOS 8

iCloud Drive iOS 8 OS X Yosemite
iCloud-bilddelning iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9
  • iPhoto '11 9.5 eller Aperture 3.5
  • Bilder 1.0
  • Windows 7
  • iCloud Kontrollpanel 3.1
Apple TV-programvara 5.3
iCloud-bildbibliotek iOS 8.3 OS X Yosemite 10.10.3
Min bildström iOS 5.1
  • OS X Lion 10.7.5
  • iPhoto ’11 9.2.2 eller Aperture 3.2.3
  • Bilder 1.0
  • Windows 7
  • iCloud Kontrollpanel 3.1
Apple TV-programvara 5.0
iCloud-flikar iOS 6
  • OS X Mountain Lion 10.8.2
  • Safari 6
iCloud.com
  • Safari 6
  • Firefox 21
  • Google Chrome 35
  • Internet Explorer 10
  • Firefox 21
  • Google Chrome 35
iTunes i molnet  iOS 5
  • iTunes 10.3.1 (för musik, appar, böcker)
  • iTunes 10.6 (för filmer)
  • iTunes 10.3.1 (för musik, appar, böcker)
  • iTunes 10.6 (för filmer)
Apple TV-programvara 4.4
iTunes-matchning iOS 5.0.1

iTunes 10.5.1

iTunes 10.5.1

Apple TV-programvara 4.4
iWork för iCloud
  • Safari 6.0.3
  • Google Chrome 27.0.1
  • Internet Explorer 10
  • Google Chrome 27.0.1
Nyckelring 4

iOS 8.4.1

OS X Yosemite 10.10.5

Läslista iOS 5 Safari 5.1 —  —
Tvåfaktorsautentisering iOS 9 OS X El Capitan

iCloud för Windows 5

Tvåstegsverifiering  iOS 7 OS X Mavericks 10.9 —  —

Vissa funktioner är inte tillgängliga i alla länder. För vissa tjänster är åtkomsten begränsad till tio enheter.

1. Du kan köpa iWork för iOS och iWork för Mac från App Store om de inte medföljde din iOS-enhet eller Mac-dator.
  2. Outlook 2010 Personal Edition och Outlook Klicka-och-kör installation stöds inte.
  3. Tillgängligheten för musik, filmer och TV-program i iTunes-molnet varierar beroende på land. Tidigare inköp kanske inte är tillgängliga om de inte längre finns i iTunes Store, App Store eller iBooks Store. Det är inte säkert att du kan hämta alla tidigare köpta filmer till dina övriga enheter.
  4. Om du har tvåfaktorsautentisering och du använder iCloud-nyckelring behöver du iOS 9 och OS X El Capitan.
  5. Om din enhet inte uppfyller minimisystemkraven skyddas dina data ändå av tvåstegsverifiering. Om du däremot ändrar lösenordet för ditt Apple-ID medan du är inloggad i iCloud på enheter som inte uppfyller minimikraven kan du stöta på dessa problem.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.

Senast ändrad: