Systemkrav för iCloud

Följande rekommenderade systemkrav och lägsta systemkrav gäller för iCloud.

Rekommenderade systemkrav

För iCloud1 behöver du ett Apple-ID, en aktiv internetanslutning och uppdaterad mjukvara. Om du uppfyller de rekommenderade systemkraven nedan kan du använda de senaste iCloud-funktionerna och få bästa möjliga upplevelse. Om du vill visa minimikraven för varje funktion läser du tabellen med minimikrav som finns längst ned på sidan.

iPhone, iPad och iPod touch

• iOS 12
  • iWork för iOS (Pages 2.5 eller senare, Numbers 2.5 eller senare, Keynote 2.5 eller senare)2

Mac

• macOS Mojave
  • iTunes 12.7
  • Safari 9.1 eller senare, Firefox 45 eller senare eller Google Chrome 54 eller senare
  • iWork för Mac (Pages 5.5 eller senare, Numbers 3.5 eller senare, Keynote 6.5 eller senare)2

PC

• Microsoft Windows 10
  • iCloud för Windows 7
  • iTunes 12.7
  • Outlook 2010 till Outlook 20163
  • Microsoft Edge, Firefox 45 eller senare eller Google Chrome 54 eller senare (endast skrivbordsläge)

Apple TV

• Apple TV mjukvara 11.0 eller senare

Minimisystemkrav per funktion

Om du vill använda iCloud måste du ha minst iOS 5 på iPhone 3GS, iPod touch (3:e generationen), iPad eller iPad mini, eller minst OS X Lion 10.7.5 på en mac.

Läs den här tabellen om du vill se specifika krav för varje iCloud-funktion.

Minimikrav för iCloud
Funktion: iPhone, iPad, iPod touch Mac Windows Apple TV
Tillbaka till min Mac OS X Lion 10.7.5 (Tillbaka till min Mac finns endast tillgängligt på macOS High Sierra och tidigare, samt under en begränsad tid.)
Säkerhetskopiering och återskapning iOS 5
Bokmärken iOS 5
  • OS X Lion 10.7.5
  • Safari 5.1.1
  • Windows 7 eller senare
  • iCloud för Windows
  • Internet Explorer 9 eller senare
  • Firefox 22
  • Google Chrome 28, endast skrivbordsläge
Kalender, Kontakter, Mail iOS 5 OS X Lion 10.7.5
  • Windows 7 eller senare
  • iCloud för Windows
  • Outlook 2010 – Outlook 2016 eller en uppdaterad webbläsare
Familjedelning4 iOS 8
  • OS X Yosemite
  • iTunes 12
tvOS 7.0
Hitta mina vänner
  • iOS 5
  • iOS 6 (för platsbaserade påminnelser)
  • iOS 8 (för Familjedelning)
  • Safari 7
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Internet Explorer 11
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Edge
Hitta min iPhone
  • iOS 5
  • iOS 6
    (för Förlorat läge)
  • iOS 7
    (för Aktiveringslås)
  • OS X Lion 10.7.5 (läget Förlorad och aktiveringslås finns inte i macOS.)
Hitta min iPhone-appen iOS 8
iCloud.com
  • Safari 7
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Internet Explorer 11
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Edge
iCloud Drive iOS 8 OS X Yosemite
iCloud-bilder iOS 8.3 OS X Yosemite 10.10.3
iCloud-flikar iOS 6
  • OS X Yosemite 10.10.3
  • Safari 6
iTunes-matchning iOS 5.0.1 iTunes 10.5.1 iTunes 10.5.1 tvOS 4.4
iWork för iCloud Keynote eller Pages 2.6* eller senare och Numbers 4.0 eller senare
  • Keynote 6.6* eller senare, Pages 5.6* eller senare och Numbers 5.0 eller senare
  • Safari 9
  • Google Chrome 50
  • Internet Explorer 11
  • Google Chrome 50
Nyckelring 5 iOS 8.4.1 OS X Yosemite 10.10.5
Mail Drop (skicka bilagor) iOS 9.2
  • OS X Yosemite (för programmet Mail) eller iCloud.com/mail från en uppdaterad webbläsare (Safari 7.2 eller senare för överföring av paket, till exempel iWork-filer)
  • Ett e-postkonto som har stöd för IMAP
  • Windows 7 eller senare
  • iCloud.com/mail från en uppdaterad webbläsare
  • Ett e-postkonto som har stöd för IMAP

Meddelanden i iCloud

iOS 11.4 macOS High Sierra 10.13.5
Min bildström 6 iOS 5.1
  • OS X Lion 10.7.5
  • iPhoto ’11 9.2.2 eller Aperture 3.2.3
  • Bilder 1.0
  • Windows 7 eller senare
  • iCloud för Windows
tvOS 5.0
Anteckningar (uppgraderade funktioner) iOS 9 macOS 10.11
Läslista iOS 5 Safari 5.1
Skärmtid iOS 12
Delade album iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9
  • iPhoto '11 9.5 eller Aperture 3.5
  • Bilder 1.0
  • Windows 7 eller senare
  • iCloud för Windows
tvOS 5.3
Dela förslag iOS 12

Siri-genvägar iOS 12
Tvåfaktorsautentisering iOS 9 OS X El Capitan iCloud för Windows 5
Tvåstegsverifiering 7 iOS 7 OS X Mavericks 10.9
Röstmemon iOS 12 macOS Mojave

* Ett dokument som innehåller tabeller kräver Keynote och Pages 4.0 eller senare för iOS och Keynote 8.0 eller senare och Pages 7.0 eller senare för Mac.

Om du använder ett hanterat Apple-ID finns det inte stöd för iCloud för Windows.

Vissa funktioner är inte tillgängliga i alla länder och regioner. Åtkomst till vissa tjänster är begränsad till 10 enheter.

1. Läs om hur iCloud fungerar i Kina.
  2. Du kan hämta iWork för iOS och iWork för Mac från App Store om de inte medföljde din iOS-enhet eller Mac-dator.
  3. Outlook 2010 Personal Edition stöds inte.
  4. Om du vill dela iCloud-lagringsplan med din familj behöver du ha iOS 11 eller senare, eller macOS High Sierra eller senare. Du kan delta i en delad iCloud-lagringsplan med iOS 8 eller senare, eller OS X Yosemite eller senare.
  5. Om du har tvåfaktorsautentisering och du använder iCloud-nyckelring behöver du iOS 9 och OS X El Capitan.
  6. I vissa fall är Min bildström inte tillgänglig för nya konton. Läs om att använda iCloud-bilder för att lagra bilder och videor i iCloud. Min bildström stöds inte på Windows 10.
  7. Om din enhet inte uppfyller minimisystemkraven skyddas dina data ändå av tvåstegsverifiering.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.