Använda Bluetooth-tillbehör med Apple Watch

Lär dig att parkoppla Bluetooth-hörlurar, pulsmätare och annat med Apple Watch.

Apple Watch och Johns Powerbeats

Parkoppla Bluetooth-tillbehör

1. Sätt Bluetooth-tillbehöret i parkopplingsläge enligt de medföljande instruktionerna.
  2. På din Apple Watch trycker du på Inställningar > Bluetooth. Apple Watch söker efter Bluetooth-tillbehör i närheten.
  3. Välj ditt Bluetooth-tillbehör.
  4. Ange en lösenkod eller PIN-kod om du ombeds att göra det.

Skärmen Glöm enhet

Ta bort parkopplingen till ett Bluetooth-tillbehör

1. Tryck på Inställningar > Bluetooth på din Apple Watch.
  2. Tryck på informationssymbolen bredvid tillbehöret.
  3. Tryck på Glöm enhet.

Ansluta till dina AirPods

När du ställer in AirPods med din iPhone blir de samtidigt anslutna till både din Apple Watch och iPhone och de spelar automatiskt ljud på båda enheterna. Läs om hur du ställer in AirPods och hur du spelar musik på Apple Watch

Få hjälp

Om du inte kan parkoppla Bluetooth-tillbehöret eller om det inte går att parkoppla det igen:

1. Om flygplan visas på skärmen är flygplansläget på. Tryck på Inställningar > Flygplansläge på Apple Watch och slå av det.
  2. Kontrollera att tillbehöret är fulladdat och påslaget.
  3. Om du ser tillbehöret i Inställningar > Bluetooth på Apple Watch men du inte kan parkoppla tar du bort parkopplingen genom att följa stegen ovan.
  4. Försök parkoppla tillbehöret igen.

Om du behöver hjälp med att ansluta eller använda ett Bluetooth-tillbehör med din Apple Watch kontaktar du tillverkaren.