Systemkrav för att installera Windows med hjälp av Boot Camp för macOS

Läs om kraven för att installera Microsoft Windows med hjälp av Boot Camp på din Mac som kör macOS High Sierra.

Med Boot Camp-assistenten i macOS High Sierra kan du installera Windows 10, Windows 8.1, och Windows 7 på Mac-modeller som stöds. Läs mer om kraven för nya Windows-installationer under länkarna nedan och ta reda på vilka versioner som fungerar med din Mac.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.

Publiceringsdatum: Fri Sep 29 22:16:55 GMT 2017