Systemkrav för att installera Windows med hjälp av Boot Camp för macOS

Läs om kraven för att installera Microsoft Windows med hjälp av Boot Camp på din Mac.

Installera Windows med hjälp av Boot Camp för macOS Mojave

Med Boot Camp-assistenten i macOS Mojave kan du installera Windows 10 på Mac-modeller som stöds.

Läs om kraven för att installera Windows 10 på din Mac.

Installera Windows med hjälp av Boot Camp för macOS High Sierra eller tidigare

Med Boot Camp-assistenten i macOS High Sierra eller tidigare kan du installera Windows 10, Windows 8.1 och Windows 7 på Mac-modeller som stöds.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.