Leta rätt på och visa din anslutna enhet i iTunes

När du har anslutit din iPhone, iPad, iPod eller Apple TV till datorn kan du visa den och öppna inställningarna för den på olika ställen i iTunes, beroende på vilken version du använder.

Anslut din iPhone, iPad, iPod eller Apple TV till datorn med USB-kabeln som följde med produkten eller via wifi. Välj sedan din version av iTunes för att hitta platsen för symbolen för din enhet.

iTunes 12

Visa enheten genom att klicka på dess symbol längst upp till vänster i iTunes-fönstret.

Om du har flera enheter anslutna till datorn klickar du på enhetssymbolen och väljer enheten på menyn.

iTunes 11

Visa din enhet genom att klicka på knappen som visar namnet för din enhet i det övre högra hörnet i iTunes-fönstret. Om du är i iTunes Store klickar du först på knappen Bibliotek i det övre högra hörnet. Om du inte ser enheten väljer du Innehåll > Göm sidofältet.

Om du har flera enheter anslutna till datorn klickar du på knappen Enheter och väljer enheten på menyn.

iTunes 10 och tidigare

Visa din enhet i sidofältet i iTunes.

Få hjälp

Kontrollera att du har den senaste versionen av iTunes.

Läs om vad du kan göra om du inte ser symbolen för din enhet i iTunes.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.