Hämta Apple-appar genom volymköpsprogrammet

Läs om hur din institution kan hämta apparna Pages, Numbers, Keynote, GarageBand och iMovie med hanterad distribution.

Den här artikeln riktar sig till administratörer som hanterar enheter på företag och utbildningsinstitutioner. Läs om hur du hämtar Pages, Numbers, Keynote, GarageBand, iMovie, eller andra Apple-appar på en personlig iPhone, iPad, iPod touch, eller Mac.

Om ditt företag eller utbildningsinstitution är registrerat i Apples volymköpsprogram (VPP), kan du hämta kostnadsfria kopior av Pages, Numbers, Keynote, GarageBand, och iMovie för hanterad distribution i VPP Store. För att tilldela apparna till en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac som du hanterar kan du använda Apple Configurator eller din MDM-lösning (Mobile Device Management).

Läs mer om kraven för hanterad distribution och om hur appar och böcker ska distribueras till din skola eller företag.