Hämta Apple-appar på iPhone, iPad, iPod touch och Mac

Du kan hämta Pages, Numbers, Keynote, Garageband och iMovie från App Store.

Om du nyligen har köpt en ny Mac-dator eller en iPhone, iPad eller iPod touch med 32 GB eller mer och iOS 10 eller senare kanske dessa Apple-appar redan är installerade på din enhet. Om de inte är det, eller om du har tagit bort dem, använder du stegen i den här artikeln för att hämta dem från App Store.

När du öppnar eller installerar en Apple-app för första gången kan du bli tillfrågad om att logga in med ett Apple-ID. Ditt Apple-ID är det konto som du använder för att komma åt alla Apple-tjänster. Om du har använt andra Apple-tjänster som iCloud eller Meddelanden kan du logga in i App Store med samma Apple-ID. Om du inte har ett Apple-ID kan du skapa ett

Om du vill se alla appar som görs av Apple trycker eller klickar du på den här länken. Sök i App Store om appen du söker inte finns där.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna App Store.
  2. Tryck på Sök längst ned på skärmen.
  3. Sök efter Apple och tryck på länken till Apples utvecklarsida.
  4. Tryck på Hämta bredvid appen som du vill hämta och tryck på Installera.
  5. Om du uppmanas till det anger du ditt lösenord. Du kan även använda Touch ID för köp av appar.

På Mac-datorn

1. Öppna App Store. Kontrollera att du använder den senaste versionen av macOS.
  2. Klicka på Utvalt längst upp i fönstret.
  3. Klicka på Appar från Apple under Snabblänkar.
  4. Hitta appen du vill hämta och klicka på Hämta eller Godkänn. Klicka därefter på Installera app.
  5. Om du uppmanas till det anger du ditt lösenord. Du kan även använda Touch ID för köp av appar.