Om Apple Thunderbolt-kablar och -adaptrar

Thunderbolt är en revolutionerande I/O-teknik som stöder högupplösta bildskärmar och högpresterande dataenheter via en och samma smidiga port. Läs om Apple Thunderbolt-kablar och -adaptrar som du kan använda med en Thunderbolt-kompatibel Mac.

Den här artikeln avser Thunderbolt 1 och Thunderbolt 2. Läs mer om Thunderbolt 3 och Thunderbolt 3 (USB-C) till Thunderbolt 2-adapter för MacBook Pro (2016 och senare) och iMac (2017).

Thunderbolt-adaptrar stöds på följande Mac-datorer:

• MacBook Pro (2011 till och med 2015)
  • MacBook Air (mitten av 2011 och senare)
  • Mac mini (mitten av 2011 och senare)
  • iMac (mitten av 2011 till och med 2015)
  • Mac Pro (sent 2013)

Använd följande riktlinjer för att identifiera Mac-datorn:

Apple Thunderbolt-kabel (0,5 m)
Artikelnummer MD862ZM/A

Apple Thunderbolt-kabel (0,5 m)
Artikelnummer MF640ZM/A

Apple Thunderbolt-kabel (2 m)
Artikelnummer MC913ZM/A

Apple Thunderbolt-kabel (2 m)
Artikelnummer MF639ZM/A

Thunderbolt till Gigabit Ethernet-adapter
Artikelnummer MD463ZM/A

Thunderbolt till FireWire-adapter
Artikelnummer MD464ZM/A

Läs mer

För bästa resultat ska du se till att alla tillgängliga uppdateringar av macOS-mjukvara och fast mjukvara är installerade. Du kan kontrollera det genom att välja App Store i Apple-menyn () och sedan klicka på Uppdateringar.

Mer information om Thunderbolt och Apple Thunderbolt-kablar och -adaptrar finns i: