Om Apple usb-C VGA Multiport-adapter

Ansluta en Mac med Thunderbolt 3-port (usb-C) eller usb-C-port till en VGA-skärm samtidigt som du laddar din Mac-dator och ansluter till en usb-A-enhet.

usb-C VGA Multiport-adapter ansluter en Mac-dator med en Thunderbolt 3-port (usb-C) eller usb-C-port till en bildskärm som använder en VGA-kabel. Den ansluter även din Mac-dator till usb-A-enheter och innehåller en usb-C-port för att ladda din bärbara Mac-dator. Alla tre portarna kan användas samtidigt.

Video

VGA

Ingen bildtext för den här bilden

Använd den här adapterns VGA-port med en bildskärm, TV eller projektor som ansluts med en VGA-kabel. Den stöder skärmupplösningar upp till 1080p (1920 x 1080) vid 60Hz.

adapter

Överföra data och ladda andra enheter

Usb-aUsb-a

Ingen bildtext för den här bilden

Använd adapterns usb-a-port med usb-minnen, kameror och andra enheter som ansluter till usb-a för dataöverföring och laddning. Den har stöd för dataöverföringshastigheter upp till 5 GBit/s (usb 3.1 Gen 1).

Du kan exempelvis ansluta Apples Lightning-till-usb-kabel

Ladda din Mac-dator

Usb-cUsb-c

Ingen bildtext för den här bilden

Använd adapterns usb-C-port för att ladda din Mac-dator, inte för att överföra data eller video. Exempelvis kan du ansluta ena änden av Apple Thunderbolt 3-kabeln (usb-C) eller Apple usb-C-laddningskabeln till den här adapterns usb-C-port, och ansluta den andra änden till en Apple usb-C-strömadapter.

Den här porten ger max 60 W ström vilket är lämpligt för MacBook-modeller och 13-tums MacBook Pro-modeller. För optimala laddningsprestanda på 15-tums och 16-tums MacBook Pro-modeller bör du ansluta strömadaptern direkt till Mac-datorn och inte genom adaptern.

Denna adapter drar ström från din Mac-dator även när den är i viloläge. Koppla från adaptern när din bärbara Mac-dator inte är ansluten till elnätet för att undvika att batteriet töms.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.