VoiceOver för iPod

När du aktiverar VoiceOver i iTunes för iPod läses låttitlar, artistnamn och spellistor upp när du använder din iPod. Om du har Apple-hörlurar med fjärrkontroll och mikrofon eller in-ear-hörlurar med fjärrkontroll och mikrofon, kan du även använda VoiceOver till att navigera genom spellistor.

Utgivningsinformation för VoiceOver Kit och matris över kompabilitet

Programversion

Utgivningsdatum

iPod shuffle

(3:e generationen)

iPod shuffle

(4:e generationen)

iPod nano

(5:e generationen)

VoiceOver 1.4.3 endast för 64-bitars Windows

2015-01-29

X

X

X

VoiceOver 1.4.2 endast för Windows

2011-10-27

X

X

X

VoiceOver 1.4.1 för OS X Lion

2011-07-20

X

X

X

VoiceOver för Mac och Windows 1.4

2010-12-02

X

X

X

VoiceOver för Mac och Windows 1.3

2010-03-30

X

X

X

VoiceOver för Mac och Windows 1.2

2009-09-09

X

X

VoiceOver för Mac och Windows 1.1

2009-05-26

X

VoiceOver för Mac och Windows 1.0.1

2009-04-09

X

VoiceOver för Mac och Windows 1.0

2009-03-11

X

Obs! VoiceOver är redan inkluderat med iPod touch (3:e generationen och senare), iPod nano (6:e generationen och senare), iPhone 3GS och senare. Ingen programuppdatering krävs.

VoiceOver-information för iPod shuffle (3:e och 4:e generationen)

VoiceOver-information för iPod nano (5:e och 6:e generationen)

Installera och ställa in VoiceOver Kit

Läs mer om att installera och ställa in VoiceOver Kit på kompatibla iPod-enheter här:

Läs mer om VoiceOver