Så här justerar du VoiceOver-hastigheten på din iPod

Om du har installerat VoiceOver Kit 1.2 i kombination med iTunes 9 eller senare kan uppläsningshastigheten för röstklipp på iPod shuffle (3:e generationen) och iPod nano (5:e generationen) vara för snabb eller långsam. Det kan bero på att inställningarna för uppläsningshastigheten har ändrats från standardinställningen, som är Normala inställningar.

Om du har Mac OS X 10.5 eller senare med iTunes 9 eller senare, väljer du Apple-menyn () > Systeminställningar och sedan Innehåll > Tal och ändrar inställningen för Uppläsningshastighet. Synkronisera sedan din iPod med iTunes så att ändringarna förs över till enheten.

No alt supplied for Image

Om du har Windows XP eller Vista med iTunes 9 eller senare öppnar du Kontrollpanelen och väljer Inställningar > Tal och ändrar inställningen för Hastighet och klickar på Verkställ så att inställningarna sparas. Synkronisera din iPod med iTunes så att inställningarna uppdateras.

No alt supplied for Image

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.