iPod: Välja VoiceOver-språk för enskilda låtar

Se hur du väljer ett VoiceOver-språk för enskilda låtar på din iPod.

Med VoiceOver kan du få namn på låtar, artister och spellistor upplästa när du lyssnar på innehåll på vissa iPod-modeller. Se hur du aktiverar VoiceOver.

Du kan välja ett standardspråk för VoiceOver på fliken Översikt när iPod-enheten är ansluten till iTunes. Du kan också ställa in ett VoiceOver-språk för enskilda låtar som ska användas istället för standardspråket. Se stegen nedan om du vill veta hur du ställer in ett specifikt VoiceOver-språk för utvalt innehåll i ditt iTunes-bibliotek.

1. Öppna iTunes och välj den låt, ljudbok eller podcast som du vill ställa in ett specifikt VoiceOver-språk för.

2. När du har valt objektet väljer du Arkiv > Visa info.

3. Välj fliken Alternativ och välj ett VoiceOver-språk för innehållet.

4. Klicka på OK.

Språkval

Om VoiceOver-språkalternativet inte visas kanske VoiceOver inte är aktiverat i iTunes eller inte stöds på din iPod-modell.