iPod: Välja VoiceOver-språk för enskilda låtar

Lär dig hur du väljer VoiceOver-språk för enskilda låtar på din iPod.

Med VoiceOver läses namnen på låtar, artister och spellistor upp samtidigt som du lyssnar på innehållet på vissa iPod-modeller. Aktivera VoiceOver.

På fliken Sammanfattning kan du välja standardspråk för VoiceOver när din iPod är ansluten till iTunes. Du kan även ange ett VoiceOver-språk som ersätter standardspråket för specifika låtar. Om du vill veta hur du ställer in ett specifikt VoiceOver-språk för det valda innehållet i iTunes-biblioteket går du igenom stegen nedan.

1. Öppna iTunes och välj den låt, ljudbok eller podcast som du vill ange ett specifikt VoiceOver-språk för.
  2. Välj Arkiv > Visa info när du har valt objektet.
  3. Välj fliken Alternativ och välj ett VoiceOver-språk för innehållet.
  4. Klicka på OK.

Språkval

Om alternativet för VoiceOver-språk inte visas är VoiceOver kanske inte aktiverat i iTunes eller så stöds det inte för din iPod-modell.