Ansluta till internet med din Mac-dator

Använd wifi, Internetdelning eller Ethernet för att ansluta din Mac till ett nätverk som ger åtkomst till internet.

Ansluta till ett wifi-nätverk

Välj ett nätverk från Wi-Fi-menynIngen bildtext för denna bild i ​​menyraden. Du ombes kanske att ange lösenordet till wifi-nätverket eller samtycka till användarvillkoren.

Ingen bildtext för denna bild

Om du inte ser Wi-Fi-menyn i menyraden

Om du behöver hjälp med wifi-lösenordet

Om din Mac inte ansluter till internet efter att ha anslutit till wifi-nätverket

Ansluta med internetdelning

Med de flesta operatörer kan du dela mobildataanslutningen i din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) med din Mac.

Läs om hur du ställer in internetdelning

Ansluta med hjälp av Ethernet

Om du vill använda en trådbunden anslutning till internet kopplar du in en Ethernet-kabel mellan routern eller modemet och Ethernet-porten på din Mac. Har din Mac ingen Ethernet-port behöver du använda en Ethernet-adapter, som en usb-C till Gigabit Ethernet-adapter från Belkin.

Läs mer om hur du kan ansluta din Mac till internet via Ethernet

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.