AirPort Extreme/Express, Time Capsule: Hur du hittar serienumret

Läs om hur du hittar serienumret på AirPort Extreme, AirPort Express eller Time Capsule.

Så här hittar du serienumret:

Använd AirPort-verktyg

Du kan använda AirPort-verktyg för att hitta serienumret på alla 802.11n-baserade AirPort-basstationer, AirPort Express 802.11g och Time Capsule.

AirPort-verktyg 6

1. Öppna AirPort-verktyg genom att välja Launchpad > mappen Verktygsprogram.
  2. Om det inte krävs något lösenord markerar du AirPort-produkten. Serienumret kommer att visas i popupfönstret.
  3. Om det krävs lösenord ska du ange det och klicka på OK. Markera AirPort-produkten så visas serienumret i popupfönstret.

AirPort-verktyg 5

1. Öppna AirPort-verktyg (i mappen Verktygsprogram).
  2. Välj AirPort-produkt.
  3. Klicka på Manuell inställning.
  4. Klicka på AirPort i verktygsfältet.
  5. Klicka på fliken Sammanfattning.

Titta på enhetens yta

Beroende på vilken modell du har finns serienumret antingen på undersidan eller på sidan av enheten. Se bilderna nedan.

Time Capsule och AirPort Extreme-basstationer (802.11n)

Serienumret finns på en grå etikett på undersidan av enheten:

Serienummer på AirPort-basstation

AirPort Express 802.11n (2:a generationen)

Serienumret sitter i botten på enheten:

airport_express

AirPort Express 802.11n (1:a generationen)

Serienumret finns på sidan av enheten bredvid strömanslutningen:

Serienummer på AirPort Express

AirPort Extreme-basstationer (tidigare än 802.11n)

Serienumret finns på en etikett på undersidan av enheten:

Undersidan på AirPort Extreme-basstation

Kontrollera den ursprungliga förpackningen

Om du har sparat förpackningen till produkten hittar du serienumret på streckkodsetiketten som är fastklistrad på förpackningen.

Se efter på originalkvittot (eller fakturan)

Vissa återförsäljare återger serienumret på AirPort-enheten på kvittot.

Läs mer

Läs om hur du hittar serienumret på andra maskinvaruprodukter från Apple.