MacBook Air: Så här hittar du serienumret

Läs om hur du hittar serienumret på MacBook Air.

Serienumret finns på flera platser:

I Mac OS X

På de flesta datorer med Mac OS X hittar du serienumret i fönstret Om den här datorn.

På datorytan

• MacBook Air (tidigt 2015)
  • MacBook Air (tidigt 2014)
  • MacBook Air (mitten 2013)
  • MacBook Air (mitten av 2012)

Stäng av datorn och vänd på den. Serienumret står till höger ovanför bestämmelsemärkningarna, som visas nedan.

• MacBook Air (sent 2010)
  • MacBook Air (mitten av 2011)

Stäng av datorn och vänd på den. Serienumret finns centrerat under bestämmelsemärkningarna, som visas nedan.

• MacBook Air (original)
  • MacBook Air (sent 2008)
  • MacBook Air (mitten 2009)

Stäng av datorn och vänd på den. Serienumret finns centrerat under bestämmelsemärkningarna, som visas nedan.

Serienumret på datorytan

På den ursprungliga produktförpackningen

Om du fortfarande har kvar originalförpackningen för MacBook Air hittar du serienumret på streckkodsetiketten som är fastklistrad på förpackningen.

På det ursprungliga kvittot (eller fakturan)

Vissa återförsäljare anger serienumret för MacBook Air på kvittot.

Läs mer

Läs om hur du hittar serienumret på andra maskinvaruprodukter från Apple.