Om skärmen inte fungerar på din iPhone eller iPad

Läs om vad du kan göra.

Om skärmen är för känslig eller endast reagerar på beröring periodvis

1. Starta om enheten.
  2. Se till att bildskärmen är ren och fri från skräp eller vatten.
  3. Koppla från alla Lightning- eller usb-C-tillbehör. Om din skärm fungerar efter att du har tagit bort ett tillbehör testar du med ett annat uttag, en annan kabel eller laddare.
  4. Ta bort alla höljen och bildskärmsskydd.

Om någon del av skärmen inte svarar på beröring, svarar periodvis eller svarar även när du inte rör den, kontaktar du Apple-supporten för din iPhone eller iPad.