Starta om din iPhone, iPad eller iPod touch

Följ stegen för att starta om enheten.

Starta om

1. Tryck och håll ner vilo-/väckningsknappen tills det röda skjutreglaget visas.
  2. Dra skjutreglaget för att stänga av enheten helt.
  3. När enheten har stängts av trycker du ner vilo-/väckningsknappen igen tills Apple-logotypen visas.

Tvinga fram omstart

Du kan tvinga din iPhone, iPad eller iPod touch att starta om som en sista utväg och endast om den inte svarar. Tvinga enheten att starta om genom att hålla både vilo-/väckningsknappen och hemknappen intryckta i minst 10 sekunder tills Apple-logotypen visas.

Mer hjälp

Du kan också läsa om vad du bör göra om enheten fortfarande inte reagerar eller inte går att slå på.

Senast ändrad: