Starta om din iPhone, iPad eller iPod touch

Följ stegen för att starta om enheten.

Starta om

1. Tryck och håll ner vilo-/väckningsknappen tills det röda skjutreglaget visas.
  2. Dra skjutreglaget för att stänga av enheten helt.
  3. När enheten har stängts av trycker du ner vilo-/väckningsknappen igen tills Apple-logotypen visas.

Tvinga fram omstart

Du kan tvinga din iPhone, iPad eller iPod touch att starta om som en sista utväg och endast om den inte svarar. Följ de här stegen för att starta om enheten:

• Tvinga iPhone 7 eller 7 Plus att starta om: Tryck på och håll ned vilo-/väckningsknappen och volymsänkningsknappen under minst tio sekuner tills Apple-logotypen visas.
  • På iPhone 6s eller tidigare, iPad eller iPod Touch: Tryck på och håll ned vilo-/väckningsknappen och hemknappen under minst tio sekuner tills Apple-logotypen visas.

Mer hjälp

Du kan också läsa om vad du bör göra om enheten fortfarande inte reagerar eller inte går att slå på.

Senast ändrad: