Ändra land eller region för ditt Apple-ID

Innan du uppdaterar din plats måste du spendera din butikskredit, avboka dina prenumerationer och skaffa en betalningsmetod för ditt nya land eller din nya region.

Att göra innan du ändrar land eller region

Använd din iPhone eller iPad för att ändra din region

1. Öppna appen Inställningar.

2. Tryck på ditt namn och sedan på Medier och köp.

3. Tryck på Visa konto. Du kan bli ombedd att logga in.

4. Tryck på Land/region.

alt text needed
  5. Välj ditt nya land eller din nya region.

6. Tryck på Ändra land eller region.

7. Tryck på det nya landet eller den nya regionen och läs sedan igenom villkoren.

8. Tryck på Godkänn i det övre högra hörnet och tryck sedan på Godkänn igen för att bekräfta.

9. Välj en betalningsmetod och ange din nya betalningsinformation och faktureringsadress. Tryck sedan på Nästa. Du måste ange en betalningsmetod som går att använda i landet eller regionen.*

Använd din Mac eller Windows-dator för att ändra din region

1. Öppna Apple Music-appen eller Apple TV-appen.

2. På en Mac, i menyfältet, väljer du Konto > Kontoinställningar. På en Windows-dator klickar du på ditt namn längst ned i sidofältet och klickar sedan på Visa mitt konto.

3. Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID.

4. Klicka på Ändra land eller region på sidan Kontoinformation.

Ingen bildtext för denna bild
  5. Välj ditt nya land eller din nya region.

6. Gå igenom villkoren och klicka sedan på Godkänn. Klicka på Godkänn igen för att bekräfta.

7. Ange din nya betalningsinformation* och faktureringsadress och klicka sedan på Fortsätt.

Ändra din region online

1. Logga in på appleid.apple.com.

2. Tryck eller klicka på Personlig information.

3. Tryck eller klicka på Land/region.

4. Följ anvisningarna på skärmen. Du måste ange en betalningsmetod som går att använda i landet eller regionen.*

Om du inte kan ändra land eller region

* Om du inte vill ange en betalningsmetod väntar du tills du befinner dig i det nya landet eller den nya regionen för att skapa ett nytt Apple-id

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.