Se eller avboka förbeställningar för appar, filmer, musik eller böcker

Hantera förbeställningar från App Store och andra Apple-medietjänster.

Gör så här för att visa eller avbryta förbeställningar

Du kan se en lista över förbeställda objekt eller avboka en förbeställning.

Om du vill visa Apple Arcade-spel går du till Arcade-spel som kommer snart.

Så här ser eller avbokar du en förbeställning på din iPhone eller iPad

1. Öppna App Store-appen.

2. Tryck på kontoknappenIngen bildtext för denna bild eller din bild högst upp på skärmen.

3. Tryck på ditt namn. Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID.

4. Tryck på Förbeställningar för att se förbeställningar, eller på Arcade-spel kommer snart, för att se Arcade-spel. Om du inte ser Pre-Orders (Hantera förbeställningar) eller Arcade-spel som kommer snart har du inga förbeställningar.

Ingen bildtext för denna bild
  5. Avbryt en förbeställning genom att trycka på det objekt du vill avbryta och sedan följa instruktionerna på skärmen.

Se eller avbryta en förbeställning på din Mac

1. Öppna App Store-appen.

2. Klicka på inloggningsknappenIngen bildtext för denna bild eller ditt namn längst ned i sidofältet.

3. Klicka på Kontoinställningar längst upp i fönstret. Du kan bli ombedd att logga in.

4. Rulla på sidan som visas tills du ser Förbeställningar.

5. Klicka på Manage Pre-Orders (Hantera förbeställningar) eller på Arcade-spel som kommer snart, för att se Arcade-spel. Om du inte ser Manage Pre-Orders (Hantera förbeställningar) eller Arcade-spel som kommer snart har du inga förbeställningar.

Ingen bildtext för denna bild
  6. Avbryt en förbeställning genom att klicka på det objekt du vill avbryta och sedan följa instruktionerna på skärmen.

Visa eller avbryt en förbeställning på en Windows-dator

1. Öppna Apple Music-appen eller Apple TV-appen.

2. Klicka på ditt namn i sidofältet och klicka sedan på Visa mitt konto. Du kanske behöver logga in med ditt Apple-ID först.

3. Rulla på sidan som visas tills du ser Förbeställningar.

4. Klicka på Manage Pre-Orders (Hantera förbeställningar). Om du inte ser Hantera förbeställningar har du inga förbeställningar.

Ingen bildtext för denna bild
  5. Avbryt en förbeställning genom att klicka på det objekt du vill avbryta och sedan följa instruktionerna på skärmen.

Vad händer när ditt förbeställda objekt släpps

När ditt förbeställda objekt blir tillgängligt faktureras du enligt din betalningsmetod och du får ett e-postmeddelande. Om du aktiverade automatiska hämtningar, hämtas objektet automatiskt till enheten du använde för att köpa det.

Om du inte ser en förbeställd artikel på din enhet efter att den har släppts letar du reda på appen, musiken, filmen eller boken i dina köp och hämtar den. Om objektet är en app eller ett spel kan du också hitta det i App Store och trycka eller klicka på Hämta.

Om köpet inte kan genomföras

Om ett faktureringsproblem hindrar ditt köp från att slutföras när din förbeställning släpps får du ett e-postmeddelande. Du måste uppdatera din betalningsinformation innan du kan hämta artikeln.

Om ett förbeställt album innehåller försläppta låtar

Om du förbeställer ett album och vissa låtar släpps innan albumet kan du debiteras för varje låt allt eftersom de blir tillgängliga. När albumet släpps debiteras du det resterande priset för albumet.