Så här raderar du iPhone, iPad och iPod touch

Lär dig hur du raderar information från iPhone, iPad eller iPod touch och återskapar enheten till fabriksinställningarna.

Om du även behöver radera din Apple Watch kan du använda dessa steg för att ta bort parkopplingen mellan dina enheter.

Tryck på Inställningar > Allmänt > Nollställ

Tryck sedan på Radera allt innehåll och inst.

Radera allt innehåll och inställningar från iPhone

Om du uppmanas till det anger du lösenkoden eller lösenordet till Apple-ID

Bekräfta sedan att du vill radera din enhet. Har du glömt din lösenkod eller ditt Apple-ID?

Vänta på att enheten raderas

Det kan ta några minuter att helt radera dina data, beroende på vilken enhet du har.

Om du inte kan radera din enhet

• Lär dig vad du kan göra om du inte kommer ihåg lösenkoden till din iPhone, iPad eller iPod touch, eller om enheten är inaktiverad.
  • Om du tappar eller glömmer bort lösenkoden för Begränsningar måste du radera enheten och sedan ställa in den som en ny enhet för att kunna ta bort lösenkoden för Begränsningar. Lösenkoden kan inte tas bort genom att återskapa enheten från en säkerhetskopia.

Kontakta Apple-supporten om du fortfarande behöver hjälp.