Radera din iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch

Lär dig hur du raderar information från iPhone, iPad eller iPod touch och återskapar enheten till fabriksinställningarna.

Gör så här

Det kan ta några minuter att helt radera dina data, beroende på vilken enhet du har. Du kan behöva ange lösenkoden och lösenordet för Apple-ID innan du raderar allt innehåll och alla inställningar.

Lär dig vad du kan göra om du inte kommer ihåg lösenkoden till din iPhone, iPad eller iPod touch, eller om enheten är avaktiverad. Eller skaffa hjälp om du glömmer lösenkoden till din Apple Watch.

Radera allt innehåll och inställningar från iPhone

Gå till Inställningar > Allmänt > Nollställ på din iPhone, iPad eller iPod touch. Tryck sedan på Radera allt innehåll och inst.

Radera allt innehåll och inställningar från Apple Watch

Gå till Inställningar > Allmänt > Nollställ på din Apple Watch. Tryck sedan på Radera allt innehåll och inst.

Få hjälp