Så här raderar du eSIM på din iPhone

Läs om hur du raderar ditt eSIM vid behov.

Du kan behöva radera ditt eSIM i följande situationer:

• Du har överfört eSIM:s telefonnummer till en annan iPhone

• Du ska sälja, byta in eller ge bort din enhet

Radera inte ditt eSIM under felsökning såvida inte operatören ber dig göra det.

Om du raderar ditt eSIM måste du kontakta operatören och be om ett nytt. Ställ sedan in ställ in ditt nya eSIM.

Så här raderar du ditt eSIM:

1. Gå till Inställningar.

2. Tryck på Mobilnät eller Mobildata.

3. Tryck på abonnemanget som du vill radera.

4. Tryck på Delete eSIM (Radera eSIM).

Om du raderar allt innehåll och inställningar från din iPhone kan du välja att radera ditt eSIM eller behålla det.

Om du vill säga upp ditt mobilabonnemang behöver du fortfarande kontakta din operatör för att avbryta det.