Så här raderar du eSIM på din iPhone eller iPad

Läs om hur du raderar och raderar ditt eSIM, om du behöver.

Du kan behöva radera ditt eSIM i följande situationer:

• Du överförde eSIM:s dataplan eller telefonnummer till en annan enhet

• Du ska sälja, byta in eller ge bort din enhet

Radera inte ditt eSIM under felsökning såvida inte operatören ber dig göra det.

Om du raderar ditt eSIM måste du kontakta operatören och be om ett nytt. Ställ sedan in ställ in ditt nya eSIM.

Om du vill radera ditt eSIM på din iPhone

1. Gå till Inställningar.

2. Tryck på Mobilnät. Sedan gör du så här:

• Om du har en enda plan trycker du på Radera eSIM.

• Om du har flera planer trycker du på planen som du vill radera. Tryck sedan på Radera plan.

Om du vill radera ditt eSIM på din iPad

1. Gå till Inställningar.

2. Tryck på Mobildata. Sedan gör du så här:

• Om du har en enda plan trycker du på Radera eSIM.

• Om du har flera planer trycker du på planen du vill radera. Tryck sedan på Radera plan.

Om duraderar allt innehåll och alla inställningar från din iPhone eller iPad kan du välja att radera ditt eSIM eller behålla det.

Om du vill säga upp ditt mobilabonnemang behöver du fortfarande kontakta din operatör för att avbryta det.