Få hjälp med att ansluta ett Bluetooth-tillbehör med iPhone, iPad eller iPod touch

Du kanske har ett Bluetooth-tillbehör (som headset, tangentbord eller högtalare) som inte går att parkoppla eller ansluta till en iOS-enhet. Prova att lösa problemet med följande steg.

Få hjälp med att ansluta iOS-enheten med en bilstereo.

Försök först med det här

1. Se till att Bluetooth-tillbehöret och iOS-enheten befinner sig i närheten av varandra.
  2. Se till att Bluetooth-tillbehöret är på och fulladdat eller anslutet till en strömkälla. Om det använder batterier kan du testa dem för att se om de behöver ersättas.
  3. Starta om Bluetooth-tillbehöret.
  4. Kontrollera att du har den senaste versionen av iOS på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  5. Gå till Inställningar > Bluetooth på iOS-enheten och kontrollera att Bluetooth är aktiverat. Om du inte kan slå på Bluetooth eller om det visas ett snurrande kugghjul ska du starta om din iPhone, iPad eller iPod touch.
  6. Ta bort parkopplingen från Bluetooth-tillbehöret, försätt det i upptäcktsläge igen och parkoppla och anslut det igen.

Om det fortfarande inte går att parkoppla eller ansluta Bluetooth-tillbehöret

Kontrollera med Bluetooth-tillbehörets tillverkare att det fungerar med din iOS-enhet.

Kontakta Apple-supporten om du stöter på något av dessa problem:

• Det går inte att slå på Bluetooth eller inställningen är gråtonad.
  • Det går inte att ansluta till några Bluetooth-tillbehör med din enhet.
  • Tillbehörets tillverkare bekräftar att det fungerar korrekt.

Läs mer

Ta reda på vilka Bluetooth-profiler som kan användas med din enhet.

Senast ändrad: