Svar på frågor om QuickTime 7 och QuickTime 7 Pro

Använd dessa resurser om du behöver hjälp med äldre QuickTime 7 och QuickTime 7 Pro, inklusive QuickTime Player 7.

QuickTime-resurser

• I QuickTime Player 7 ingår information om QuickTime Player 7 och QuickTime 7 Pro, bland annat genvägar, tips och instruktioner om att styra uppspelningen. Öppna QuickTime Player 7 och välj sedan Hjälp > QuickTime Player Hjälp.
  • QuickTime-sidan på Apple-supportwebbplatsen har länkar till QuickTime-handböcker, supportartiklar, programuppdateringar med mera. Du kan också söka efter information på hela webbplatsen.
  • Använd Apples supportforum, där du kan hitta och dela lösningar om QuickTime med Apple-användare runt om i världen.
  • Användarhandboken för QuickTime 7 innehåller information om QuickTime Player 7 och uppspelning, redigering och skapande av funktioner som låses upp med en QuickTime 7 Pro-registreringsnyckel.

Ytterligare information

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.