Titta på Friday Night Baseball i Apple TV-appen

Med Apple TV+ kan du titta på direktsända Major League Baseball-matcher, se matcher i repris och titta på innehåll på begäran.

Var kan jag titta på Friday Night Baseball?

Du kan titta på Friday Night Baseball i Apple TV-appen på en iPhone, iPad, Mac, Apple TV 4K och Apple TV HD, Windows-dator samt på smarta tv-apparater, strömningsenheter och STB-enheter. Du kan också titta på Friday Night Baseball på webben på tv.apple.com/se, bland annat på Android- och Chrome OS-enheter.*

Läs om hur du tittar på Friday Night Baseball, Apple TV+ med mera på dina Apple-enheter, på tv och på webben

Friday Night Baseball erbjuds inte i alla länder och regioner där Apple TV-appen finns tillgänglig.

Läs om var du kan titta på Friday Night Baseball

* Funktioner och innehåll för Friday Night Baseball kan variera beroende på land eller region. Innehållet är endast tillgängligt på engelska och kan innehålla betald reklam. Om du inte kan hitta Friday Night Baseball i Apple TV-appen kan du behöva uppdatera din enhet till den senaste mjukvaran.

Komma igång med Apple TV-appen

Om du vill titta på Friday Night Baseball ser du till att:

• Ha ett abonnemang på Apple TV+

• Uppdatera till den senaste mjukvaran på din Apple-enhet eller uppdatera till den senaste versionen av Apple TV-appen

• Logga in med ditt Apple‑ID

• Ställa in Apple TV-appen om du använder en strömningsenhet eller spelkonsol

Prenumerera på Apple TV+

Med ett abonnemang på Apple TV+ kan du titta på Friday Night Baseball-matcher och ytterligare innehåll.

Läs om hur du skaffar Apple TV+

Uppdatera till den senaste mjukvaran

För att använda alla funktioner med Friday Night Baseball ser du till att din enhet är uppdaterad med den senaste mjukvaran.

* Friday Night Baseball stöds inte på Apple TV (3:e generationen eller tidigare).

Ställa in Apple TV-appen

Om du använder en smart-tv, strömningsenhet eller spelkonsol kan du behöva ställa in Apple TV-appen först.

Logga in med ditt Apple‑ID

För att logga in i Apple TV-appen behöver du ett Apple-ID och lösenord. Läs hur du skapar ett Apple‑ID eller vad du kan göra om du glömmer lösenordet till ditt Apple‑ID.

Så här tittar du på en direktsänd Friday Night Baseball-match

1. Öppna Apple TV-appen eller gå till tv.apple.com/sports.

2. Gå till fliken Sök.

3. Välj Apple TV+ Major League Baseball.

4. Välj en match.

5. Välj Titta.

Om du vill dölja resultat från direktsända matcher på din iPhone eller iPad går du till Inställningar > TV och inaktiverar sedan Visa sportresultat. Läs om hur du döljer resultat på en Apple TV, hur du döljer resultat på en Windows-dator eller hur du döljer resultat på en smart-TV, strömningsenhet eller spelkonsol.

Så här tittar du på en repris av en Friday Night Baseball-match

När en match är över kan du se en hel repris eller en kort sammanfattning.

Titta på en sammanfattning av en match

1. Öppna Apple TV-appen eller gå till tv.apple.com.

2. Välj Friday Night Baseball.

3. Rulla ned till Past Games (Tidigare matcher) och välj en match.

4. Välj Visa sammanfattning.

Du kan också leta efter en match med Sök.

Titta på en hel repris av en match

1. Öppna Apple TV-appen eller gå till tv.apple.com.

2. Välj Friday Night Baseball.

3. Leta reda på matchen som du vill titta på.

4. Välj matchen, rulla till Watch Replays (Titta på repriser) och välj sedan Full Replay (Hel repris).

Så här tar du reda på när ett lag spelar

1. Öppna Apple TV-appen.

2. Gå till Sök.

3. Tryck eller klicka på Apple TV+ Major League Baseball. Eller sök efter laget som du vill titta på.

Du kan också följa dina favoritlag i Apple TV-appen och se en lista över schemalagda MLB-matcher.