Skaffa Apple TV+

Prenumerera på Apple TV+ och titta på tv-program och filmer från Apple Originals på dina kompatibla enheter med Apple TV-appen.

Så här gör du för att skaffa Apple TV+

Du kan prenumerera på Apple TV+ på tv.apple.com. Eller prenumerera i appen Apple TV på en Apple-enhet, dator, smart-tv eller strömningsenhet som är kompatibel med appen Apple TV. Läs om vilka strömningsenheter som är kompatibla.

Gå till Apple TV+
  1. Öppna Apple TV-appen. Om du använder en berättigad Apple-enhet visas kanske ett meddelande om att lösa in din kampanjkod för Apple TV+.

2. Om du inte kan lösa in din kampanjkod så försäkra dig om att du är berättigad.

3. Välj fliken Apple TV+.

4. Välj Logga in eller Registrera dig. Kanske ser du istället knappen Skaffa Apple TV+ eller Starta gratis provperiod.

5. Logga in med det Apple-ID och det lösenord som du använder vid köp.* Om du inte har ett Apple‑ID väljer du Skapa nytt Apple‑ID och följer sedan stegen för att skapa ett. Har du glömt ditt Apple-ID?

6. Bekräfta din faktureringsinformation om du blir tillfrågad och lägg till en giltig betalningsmetod. Välj sedan Bekräfta. Godkänn användarvillkoren om du uppmanas göra det.

* Om du inte kan prenumerera på Apple TV+ kanske du måste göra ditt Apple‑ID redo för köp.

Dela Apple TV+ med din familj

Du kan dela din Apple TV+-prenumeration med upp till 5 familjemedlemmar. Läs om hur du lägger till en familjemedlem i dina Apple-prenumerationer.

Flera sätt att titta

Tillgång till Apple TV-appen och Apple TV+ kan variera beroende på land eller region. Läs om vad som finns tillgängligt i ditt land eller din region.