Så här använder du Apple Sports på iPhone

Med appen Apple Sports kan du ta del av sportresultat, scheman, statistik och odds i realtid. Du kan anpassa din poängtavla och snabbt synkronisera dina favoritlag och ligor med Apple TV-appen och Apple News-appen via Mina sporter.

Apple Sports finns tillgängligt på iPhone i Kanada, Storbritannien och USA.

Hämta appen Apple Sports

1. Se till att din iPhone har iOS 17.2 eller senare.

2. Öppna App Store och sök efter Apple Sports.

3. Tryck på knappen Hämta.

4. Slutför köpet genom att dubbelklicka på sidoknappen på höger sida av din iPhone. Om du använder Face ID eller Touch ID för att låsa upp din enhet autentiserar du hämtningen genom att titta på enheten eller trycka på hemknappen. Du kan behöva ange ditt Apple-ID-lösenkod för att slutföra hämtningen.

Ställ in dina favoritlag och ligor

När du har installerat appen Apple Sports uppmanas du att ställa in den och synkronisera med Mina sporter genom att välja dina favoritlag och ligor. Du anpassar poängtavlan genom att följa dina favoritlag och ligor.

1. Välj knappen längst upp till höger på skärmen.

En iPhone-skärm som visar inställningen My Teams (mina lag)
  2. Välj Manage (hantera) och bläddra sedan igenom listan med lag och ligor, och välj de som du vill följa. Eller skriv in laget eller ligan i sökfältet.

3. Tryck på knappen Favorite (favorit)knappen Favoriter och tryck sedan på Done (klar).

När du lägger till ett lag visas lagets alla matcher i vyn My Teams (mina lag). Den här vyn visar slutpoäng, livematcher och framtida matcher för alla dina lag på ett och samma ställe. När du lägger till en liga visas alla matcher i ligan på vyn My Leagues (mina ligor). Den här vyn visar slutpoäng, livematcher och framtida matcher för alla dina ligor på ett och samma ställe. Gå till de specifika vyerna för varje liga genom att trycka på knappen längst upp till höger och sedan trycka på ligans namn.

Aktivera Synkronisera Mina sporter.

1. Öppna appen Apple Sports.

2. Välj din kontosymbol i det övre högra hörnet på skärmen.

3. Välj Synkronisera Mina sporter.

4. Tryck på Klar.

När du lägger till eller tar bort favoriter via Mina sporter uppdateras de även i appen News, Apple TV-appen och andra appar som stöds samt på dina andra Apple-enheter som är inloggade med samma Apple-ID.

Stäng av odds

1. Gå till Inställningar och välj Sports.

2. Välj Hide Betting Odds (dölj odds) för att slå på eller av inställningen.

iPhone-skärm som visar hur du slår på och av odds

Läs mer om att använda Apple Sports på iPhone