Hämta - macOS High Sierra-uppdatering 10.13.4

Systemkrav: macOS 10.13.3

Filstorlek: 2,38 GB

Hämta

Den här uppdateringen rekommenderas till alla som använder macOS High Sierra.

Uppdateringen macOS High Sierra 10.13.4 förbättrar Mac-datorns stabilitet, prestanda och säkerhet, och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen

• tillför stöd för Företagschatt i Meddelanden i USA

• tillför stöd för externa grafikprocessorer (eGPU)

• åtgärdar problem med grafikkorruption i vissa appar på iMac Pro

• gör att det går att hoppa till den öppna fliken längst till höger i Safari med Kommando-9

• gör att det går att sortera Safari-bokmärken efter namn eller webbadress genom att Control-klicka och välja Sortera efter

• åtgärdar ett problem som kunde förhindra att förhandsvisning av webblänkar visades i Meddelanden

• bidrar till att skydda integriteten genom att bara autofylla användarnamn och lösenord efter att de valts i ett webbformulärfält i Safari

• visar varningar i fältet Smart sökning i Safari när lösenords- eller kreditkortsformulär används på osäkra webbsidor

• visar symboler och länkar om integritet för att förklara hur dina data kommer att användas och skyddas när Apple-funktioner frågar efter dina personuppgifter.

Företagsinnehåll:

• inaktiverar inte längre användargodkänd inläsning av kernel-tillägg på MDM-registrerade enheter. För enheter med DEP-initierad eller användargodkänd MDM-registrering kan administratörer använda nyttolasten för policyn för kernel-tillägg.

• förbättrar Spotlight-sökresultat för filer som sparas på nätverksplatser

• utvärderar ACL korrekt på SMB-delningspunkter

• lägger till flaggan --eraseinstall i kommandot startosinstall i installationsappen för macOS på Contents/Resources/startosinstall. Använd den här flaggan för att radera och installera macOS på en disk. Kör startosinstall med flaggan --usage om du vill ha mer information.

• uppdaterar systembildsverktyget så att det går att skapa NetInstall-avbilder som raderar och installerar macOS på en namngiven målvolym.

Läs Säkerhetsuppdateringar från Apple om du vill ha information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen.

Läs mer om hur du skaffar den här macOS-uppdateringen.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어