Övre högtalare till iPhone 15 Pro

Innan du börjar

Varning

Läs Batterisäkerhet och följ riktlinjerna för hantering av arbetsyta och batteri innan du börjar.

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• 6,1-tums reparationsbricka

• ESD-säker pincett

• JCIS-bit

• Nitrilhandskar eller luddfria handskar

• Nylonpetverktyg (svart)

• Superskruvbit

• Vridmomentnyckel (blå, 0,65 kgf cm)

• Vridmomentnyckel (grå, 0,55 kgf cm)

Var försiktig

Undvik att ta på TrueDepth-kameraenheterna eller närliggande delar för att inte skada linserna.

Borttagning

1. Placera höljet i reparationsfacket med usb-C-kontakten vänd mot utskärningen.

2. Ta bort stjärnskruven (toppen) från den övre högtalaren med en vridmomentnyckel och JCIS-biten.

3. Ta bort superskruven (nedre vänster) från den övre högtalaren med en vridmomentnyckel och superskruvbiten.

4. Använd en ESD-säker pincett för att lyfta ut den övre högtalaren ur höljet.

Återmontering

1. Använd en ESD-säker pincett när du placerar den övre högtalaren i höljet.

2. Skruva i en ny superskruv (923-09571) i den övre högtalaren med den blå vridmomentnyckeln och superskruvbiten.

3. Skruva i en ny stjärnskruv (923-09569) (2) i den övre högtalaren med den grå vridmomentnyckeln och JCIS-biten.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: