Om säkerhetsinnehållet i säkerhetsuppdatering 2019-002 High Sierra och säkerhetsuppdatering 2019-002 Sierra

Kontrollera att du har det senaste mjukvarubygget för säkerhetsuppdatering 2019-002 för macOS High Sierra eller macOS Sierra.

Installera det senaste bygget för din version av macOS

Säkerhetsuppdatering 2019-002 för macOS High Sierra och macOS Sierra har uppdaterats.

Om din Mac har macOS High Sierra eller macOS Sierra uppdaterar du den för att använda senaste byggnumret för din version av macOS:

• Det senaste byggnumret för macOS 10.13 High Sierra är 17G6030.

• Det senaste byggnumret för macOS 10.12 Sierra är 16G1918.

Dessa byggen återskapar ett antar säkerhetsåtgärder som saknades i det föregående bygget.

Läs om hur du hittar macOS-versionen och byggnumret på din Mac.

Läs om hur du uppdaterar mjukvaran på din Mac.