Om säkerhetsinnehållet i iCloud för Windows 6.2.1

Det här dokumentet beskriver säkerhetsinnehållet i iCloud för Windows 6.2.1.

Om säkerhetsuppdateringar från Apple

Apple skyddar sina kunder genom att aldrig avslöja, diskutera eller bekräfta säkerhetsproblem innan en fullständig utredning har genomförts och alla nödvändiga programkorrigeringar eller utgåvor är tillgängliga. De senaste uppdateringarna visas på sidan Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Mer information om säkerhet finns på sidan om Apples produktsäkerhet. Du kan kryptera kommunikation med Apple genom att använda en PGP-nyckel från Apple Product Security.

Apples säkerhetsdokument hänvisar till sårbarheter (när det är möjligt) med hjälp av CVE-ID.

iCloud för Windows 6.2.1

Släpptes 15 mars 2017

WebKit

Tillgängligt för: Windows 7 och senare

Effekt: Bearbetning av felaktigt utformat webbinnehåll kan leda till körning av godtycklig kod

Beskrivning: Flera minnesproblem åtgärdades med hjälp av förbättrad minneshantering.

CVE-2017-2530: Wei Yuan på Baidu Security Lab, Zheng Huang på Baidu Security Lab i samarbete med Trend Micros Zero Day Initiative

Uppdaterades 20 juni 2017

Kontakta leverantören för mer information.