Om säkerhetsinnehållet i uppdateringar av den fasta mjukvaran för AirPods och Beats

I det här dokumentet beskrivs säkerhetsinnehållet i uppdateringar av den fasta mjukvaran för AirPods och Beats.

Om säkerhetsuppdateringar från Apple

Apple skyddar sina kunder genom att aldrig avslöja, diskutera eller bekräfta säkerhetsproblem innan en fullständig utredning har genomförts och alla nödvändiga appkorrigeringar eller utgåvor är tillgängliga. De senaste släppen visas på sidan Apples säkerhetssläpp.

Om möjligt hänvisar Apples säkerhetsdokument till säkerhetsproblem med hjälp av CVE-ID.

Mer information om säkerhet finns på sidan om Apples produktsäkerhet.

Uppdatering av fast mjukvara för Beats 5B66

Släpptes 2 maj 2023

Bluetooth

Tillgänglig för: Powerbeats Pro, Beats Fit Pro

Effekt: När dina hörlurar söker efter en anslutning till en av dina tidigare parkopplade enheter kan en angripare inom Bluetooth-räckvidden förfalska den avsedda källenheten och få åtkomst till dina hörlurar.

Beskrivning: Ett problem med autentisering åtgärdades genom förbättrad tillståndshantering.

CVE-2023-27964: Yun-hao Chung och Archie Pusaka på Google ChromeOS

Har du parkopplat dina trådlösa hörlurar från Beats med din iPhone, iPad eller Mac uppdateras dina Beats automatiskt. Läs mer om uppdateringar av fast mjukvara för Beats.

Du kan kontrollera versionen av den fasta mjukvaran för dina trådlösa hörlurar i Bluetooth-inställningarna på din enhet.

1. Gå till Inställningar > Bluetooth på din iPhone eller iPad. Gå till Systeminställningar > Bluetooth på din Mac.

2. Tryck på informationsknappenNo alt supplied for Image bredvid hörlurarna.

Uppdatering av fast mjukvara för AirPods 5E133

Släpptes 11 april 2023

Bluetooth

Tillgänglig för: AirPods (2:a generationen och senare), AirPods Pro (alla modeller), AirPods Max

Effekt: När dina hörlurar söker efter en anslutning till en av dina tidigare parkopplade enheter kan en angripare inom Bluetooth-räckvidden förfalska den avsedda källenheten och få åtkomst till dina hörlurar.

Beskrivning: Ett problem med autentisering åtgärdades genom förbättrad tillståndshantering.

CVE-2023-27964: Yun-hao Chung och Archie Pusaka på Google ChromeOS

Uppdateringar av fast mjukvara levereras automatiskt när dina AirPods laddas och är inom Bluetooth-räckvidd för din iPhone, iPad eller Mac. Läs mer om uppdateringar av fast mjukvara för AirPods.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.