Om Hitta min iPhone eller Hitta min iPad inte är aktiverat på din borttappade enhet

Om den borttappade enheten inte visas i appen Hitta eller på iCloud.com/find har du inte aktiverat Hitta. Det finns ingen annan Apple-tjänst som kan hitta, spåra eller identifiera enheten. Men det finns steg som du kan vidta för att skydda dina data.

Ändra lösenordet till ditt Apple-ID

Om du använder fler än ett Apple-ID bör du ändra lösenordet för alla dina Apple-ID:n.

Ändra lösenord för ditt Apple-ID.

Ändra lösenordet för andra konton

Ändra lösenordet för andra internetkonton på din enhet, exempelvis e-postkonton, Facebook och Twitter.

Rapportera att enheten saknas till polisen

Vid stöldanmälan måste du troligen ha enhetens serienummer.

Hitta serienumret.

Kontakta mobiloperatören

Om den borttappade enheten är en iPhone eller iPad med mobilnätsanslutning rapporterar du att enheten saknas till din mobiloperatör. Be operatören att inaktivera ditt konto för att förhindra samtal, sms och dataanvändning. Och om din enhet omfattas av skydd som ges av mobiloperatören registrerar du en begäran.

Ta bort den borttappade enheten från din lista med betrodda enheter

Gå till https://appleid.apple.com/ för att ta bort den borttappade enheten från din lista med betrodda enheter.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.