Visa dina köp från App Store och iTunes Store direkt på din bank

Mer information om dina senaste köp ser du på kontoutdraget på din banks webbplats eller i deras mobilapp.

När du loggar in på din banks webbplats eller i din mobilapp för att se de senaste köpen från App Store, iTunes Store, Apple Books, Apple Music eller iCloud-tjänster, kan du se ett alternativ, som Visa kvitto, där du kan se mer information om transaktionen.

Om du väljer detta alternativ kommer Apple vida information om det du har köpt. Apple meddelar dig via e-post att informationen visades via din banks webbplats eller mobilapp.

Den här tjänsten är framtagen för att du ska kunna få mer information om dina köp än du annars oftast får via kontoutdraget. Funktionen finns inte på alla banker.

Vem kan se information om dina köp?

Om det är du som äger kontot så visas informationen av Apple och endast för dig, och endast när du är inloggad på ditt konto. Med den här tjänsten har din bank inte tillgång till ditt Apple-ID eller detaljerad information om dina köp.

Om du använder en betalningsmetod eller betalkort som tillhör någon annan så kommer ägaren av det kontot att kunna se dina köp. Om du till exempel är med i Familjedelning och dina köp belastar familjesamordnarens konto så kan familjesamordnaren se information om dina köp.

Det kan ta tid för informationen om köpet att dyka upp på kontoutdraget. Se din köphistorik i App Store eller iTunes Store när du vill.

Få hjälp

Kontakta din bank direkt om du får ett e-postmeddelande om att information om köpet visades, trots att varken du eller någon som är berättigad att visa dina köp har loggat in på banken eller i mobilappen.

Läs om vad du kan göra om du ser ett köp som du inte känner igen.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.