Så här tittar du på MLS Season Pass i Apple TV-appen

Läs om hur du ser livematcher och repriser i Major League Soccer och hur du tar reda på när ett lag spelar.

Var kan jag se MLS Season Pass?

Du kan titta på MLS Season Pass i Apple TV-appen som finns på iPhone, iPad, Mac, Apple TV och smart-tv-apparater, strömningsapparater, spelkonsoler och tv-boxar. Du kan också titta på MLS Season Pass på webben på tv.apple.com/sports, bland annat på Android-enheter, Windows-datorer och ChromeOS-enheter.

Läs om hur du prenumererar på MLS Season Pass och hur du tittar på MLS Season Pass, Apple TV+ och mer på dina Apple-enheter, på tv och på webben.*

* Om du inte kan hitta MLS Season Pass i Apple TV-appen kan du behöva uppdatera din enhet till den senaste mjukvaran.

Så här ser du en match live

1. Öppna Apple TV-appen eller gå till tv.apple.com/sports.

2. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord om du uppmanas till det.

3. Välj MLS Season Pass.

4. Välj en mach och välj sedan Titta.

Om du vill dölja resultat från livematcher på din iPhone går du till Inställningar > TV och inaktiverar sedan Visa sportresultat. Läs om hur du döljer resultat på din Apple TV eller hur du döljer resultat på din smart-tv, streamingenhet eller spelkonsol.

Om du inte prenumererar på MLS Season Pass men prenumererar på Apple TV+ kan du se ett urval av MLS- och Leagues Cup-matcher*, däribland några av de största slutspelsmatcherna utan extra kostnad. Ett begränsat antal matcher finns tillgängliga kostnadsfritt i Apple TV-appen när du loggar in med ditt Apple-ID.

*Ligakupper och Campeones-kupper är inte tillgängliga i Mexiko.

Så här ser du en repris på en MLS-match

När en match är slut kan du se en hel repris eller en kort sammanfattning.

Se en sammanfattning av en MLS-match

1. Öppna Apple TV-appen eller gå till tv.apple.com/sports.

2. Välj MLS Season Pass.

3. Rulla ned till Recent Past Matches och välj en match.

4. Välj Visa sammanfattning.

Se en repris på hela MLS-matchen

1. Öppna Apple TV-appen eller gå till tv.apple.com/sports.

2. Välj MLS Season Pass.

3. Leta reda på matchen du vill se i repris.

4. Välj matchen, rulla till Watch Replays och välj sedan Full Replay.

*När du har startat en repris kan du ändra ljudet till spanska. Vissa repriser finns också att se på franska.

Så här tar du reda på när ett lag spelar

1. Öppna Apple TV-appen eller gå till tv.apple.com/sports.

2. Sök efter MLS Season Pass.

3. Välj ett lag.

4. Välj Kommande matcher.

Se hela matchschemat för MLS Season Pass