Wifi-antenn för iMac (24 tum, M1, 2021, två portar)

Innan du börjar

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• Antennverktyg

• Nylonpetverktyg (svart)

• Stödkilar

• Torx T3-skruvmejsel

Borttagning

1. Använd T3-skruvmejseln för att ta bort de tre T3-skruvarna (923-05574) från wifi-antennen.

2. Använd T3-skruvmejseln för att ta bort de tre T3-skruvarna från antennens jordningsklämmor på moderkortet.

3. Använd antennverktyget för att lyfta änden av kabeln till wifi-antennen från kontakten på moderkortet.

• Obs! T3-skruven (923-05174) (1) närmast kontakten är kortare än de andra två T3-skruvarna.

• (923-05174) (1)

• (923-05173) (2)

4. Använd det svarta petverktyget för att dra bort tejpen på antennkabeln från höljet.

5. Lyft försiktigt kabeln ut ur kanalen i högtalaren.

6. Ta bort wifi-antennen från höljet.

Återmontering

1. För in kabeln till wifi-antennen enligt bilden. Tryck sedan längst med tejpen på antennkabeln för att fästa den vid höljet.

• Viktigt: Se till att tejpen på antennkabeln täcker de inetsade delarna på höljet enligt bilden.

2. För in kabeln till wifi-antennen genom kanalen i högtalaren.

3. Använd den platta änden på antennverktyget för att trycka änden av kabeln till wifi-antennen mot kontakten på moderkortet.

4. Använd T3-skruvmejseln för att sätta tillbaka de tre T3-skruvarna i antennens jordningsklämmor på moderkortet.

• Obs! T3-skruven (923-05174) (1) närmast kontakten är kortare än de andra två T3-skruvarna.

• (923-05174) (1)

• (923-05173) (2)

5. Använd T3-skruvmejseln för att sätta tillbaka de tre T3-skruvarna (923-05574) i wifi-antennen.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: