Kabel till batterikort för iMac (24 tum, M1, 2021, två portar)

Innan du börjar

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• Nylonpetverktyg (svart)

• Stödkilar

Borttagning

1. Placera höljet med baksidan nedåt och övre sidan närmast dig.

2. Dra försiktigt bort polyesterfilmen som är fäst vid höljet på delen som visas. Ta inte bort tejpen från kabeln till batterikortet. Ta bort kabeln från höljet.

3. Använd det svarta petverktyget för att lyfta änden av kabeln till batterikortet från kontakten på moderkortet (1). Lyft sedan den andra änden av kabeln till batterikortet från kontakten på batterikortet (2).

Återmontering

1. Placera kabeln till batterikortet i höljet enligt bilden. Tryck in änden av kabeln till batterikortet mot kontakten på moderkortet (1). Tryck sedan in den andra änden av kabeln i batterikortet (2).

2. Fäst polyesterfilmen vid kabeln till batterikortet och höljet enligt bilden.

• Viktigt: Om du installerar en ny kabel till batterikortet drar du bort den självhäftande baksidan på tejpen innan du fäster det vid höljet.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: