Om kompatibilitet med QuickTime 7

QuickTime 7, QuickTime 7 Pro och QuickTime Player 7 stöds inte längre av Apple.

macOS Mojave är den sista macOS-versionen som är kompatibel med äldre QuickTime-program, inklusive QuickTime Player 7 och appar som använder QuickTime 7. Om du har en mediaapp från en tredje part som inte längre fungerar med senare versioner av macOS bör du kontakta apputvecklaren för att höra om det finns en uppdaterad version av appen.

För vanliga mediaaktiviteter såsom uppspelning och inspelning av media samt enklare redigeringar rekommenderar Apple den senaste versionen av QuickTime Player (version 10). Denna ingår med macOS.

Microsoft Windows-versioner som släppts 2009 och senare stöder viktiga mediaformat såsom H.264 och ACC, som blev möjliga med QuickTime 7 för Windows. Om du inte längre behöver QuickTime 7 på din PC kan du lära dig hur man avinstallerar QuickTime 7 för Windows.

Om du fortfarande använder QuickTime Player 7 och behöver hjälp hittar du all information i hjälpmenyn i QuickTime Player 7. Du kan också hitta svar från andra Apple-användare i Apples supportforum.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.