Adapter för VESA-fäste till Studio Display

Innan du börjar

Fara

Se till att strömsladden inte är ansluten till ett eluttag.

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• Justerbar vridmomentnyckel (2,5–25 Nm)

• Inriktningsstift för stativ och adapter för VESA-fäste

• Torx Plus 20IP-bit 70 mm

Borttagning

1. Lägg skärmen platt på ett bord.

2. Sätt i 20IP-biten i den justerbara vridmomentnyckeln för 2,5 till 25 Nm. Använd den justerbara vridmomentnyckeln och 20IP-biten för att ta bort de sju 20IP-skruvarna (452-06742).

3. Lyft höljet från fästet.

Återmontering

Viktigt

• Om du installerar en ny adapter för VESA-fäste använder du skruvarna som medföljde den nya adaptern för VESA-fäste.

• För att byta ut den borttagna adaptern för VESA-fäste mot ett vinklingsbart stativ följer du återmonteringsstegen i Vinklingsbart stativ.

• För att byta ut den borttagna adaptern för VESA-fäste mot ett vinklings- och höjdjusterbart stativ följer du återmonteringsstegen i Vinklings- och höjdjusterbart stativ.

1. För in flänsen i fästets adapter.

2. Installera två inriktningsstift i flänsen enligt bilden.

3. Använd inriktningsstiften för att placera skärmen på fästets adapter.

4. Använd den justerbara vridmomentnyckeln för 2,5 till 25 Nm och 20IP-biten för att delvis sätta tillbaka fem 20IP-skruvar (452-06742) i den ordning som visas.

5. Ha kvar 20IP-biten i den justerbara vridmomentnyckeln för 2,5 till 25 Nm. Ställ in vridmomentet på 3,1 Ncm.

6. Använd den justerbara vridmomentnyckeln och 20IP-biten för att helt sätta tillbaka de fem 20IP-skruvarna i den ordning som visas.

7. Ta bort de två inriktningsstiften. Se till att den justerbara vridmomentnyckeln för 2,5 till 25 Nm fortfarande är inställd på 3,1 Nm.

8. Använd den justerbara vridmomentnyckeln och 20IP-biten för att helt sätta tillbaka de två 20IP-skruvarna enligt bilden.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: