Strömsladd till Studio Display

Innan du börjar

Fara

Se till att strömsladden inte är ansluten till ett eluttag.

Verktyg

• Borttagningsverktyg för strömsladd

Borttagning

Viktigt

Om en stödkil är mellan höljet och stativet, ta bort den.

1. Tryck borttagningsverktygen för strömsladd mot stativets baksida. Skapa precis lagom mycket mellanrum mellan verktyget och stativet för att vira strömsladden runt verktyget två gånger.

• Viktigt: Se till att skärmen är vinklad helt nedåt.

2. Håll sladden och borttagningsverktyget för strömsladden med samma hand. Se till att sladden är i linje med porten. Använd din andra hand till att hålla stativet för stabilitet.

•  Varning: Se till att strömsladden kan tas bort direkt för att inte skada stiften.

• Viktigt: För adaptern för VESA-fäste, lägg höljet platt på bordet. Håll ned höljet för stabilitet.

3. Vrid borttagningsverktyget för strömsladden nedåt för att koppla ur strömsladden.

Återmontering

1. Rikta in skårorna på porten med öppningen på änden av sladden. För sedan in strömsladden i porten.

2. Kontrollera att strömsladden är dikt an mot skärmens baksida.