Vinklings- och höjdjusterbart stativ till Studio Display

Innan du börjar

Fara

Se till att strömsladden inte är ansluten till ett eluttag.

Var försiktig

På vissa bilder är strömsladden inte ansluten till skärmen, men under den här proceduren ska strömsladden vara ansluten till skärmen.

Ta bort följande del innan du börjar:

Verktyg

• Justerbar vridmomentnyckel (2,5–25 Nm)

• Inriktningsstift för stativ och adapter för VESA-fäste

• Skruvmejsel med platt huvud

• Stödkil för vinklings- och höjdjusterbart stativ

• Torx Plus 20IP-bit 70 mm

Borttagning

Viktigt

Se till att stödkilen är mellan höljet och stativet för att hålla skärmen på plats.

1. Sätt i 20IP-biten i den justerbara vridmomentnyckeln för 2,5 till 25 Nm. Ta bort de två 20IP -skruvarna (452-07329) i den ordning som visas. Installera sedan de två inriktningsstiften för stativ och adapter för VESA-fäste i samma ordning.

• Obs! Om inriktningsstiften inte kan skruvas in enkelt lossar du de andra tre 20IP-skruvarna.

2. Använd den justerbara vridmomentnyckeln och 20IP-biten för att ta bort de återstående tre 20IP-skruvarna i den ordning som visas:

• (452-07330) (1)

• (452-07329) (2, 3)

3. Lyft höljet från stativet.

4. Ta bort inriktningsstiften från stativet.

Återmontering

Viktigt

• Om du installerar ett nytt vinklings- och höjdjusterbart stativ använder du skruvarna som medföljer det nya stativet.

• För att byta ut det borttagna stativet mot ett vinklingsbart stativ följer du återmonteringsstegen i Vinklingsbart stativ.

• Om du vill byta ut det borttagna stativet mot en adapter för VESA-fäste följer du återmonteringsstegen i Adapter för VESA-fäste.

1. Installera sedan de två inriktningsstiften för stativ och adapter för VESA-fäste i stativet.

2. Använd inriktningsstiften för att placera skärmen på stativet.

3. Sätt i 20IP-biten i den justerbara vridmomentnyckeln för 2,5 till 25 Nm.

4. Använd den justerbara vridmomentnyckeln och 20IP-biten för att delvis sätta tillbaka de tre 20IP-skruvarna i den ordning som visas:

• (452-07329) (1, 2)

• (452-07330) (3)

5. Ställ in vridmomentet på 2,9 Nm. Använd den justerbara vridmomentnyckeln och 20IP-biten för att delvis sätta tillbaka de två 20IP-skruvarna till 2,9 Nm i den ordning som visas.

6. Använd den justerbara vridmomentnyckeln och 20IP-biten för att helt sätta tillbaka den högra 20IP-skruven till 2,9 Nm.

7. Ta bort de två inriktningsstiften. Använd den justerbara vridmomentnyckeln och 20IP-biten för att delvis sätta tillbaka två 20IP-skruvar (452-07329) där inriktningsstiften var i den ordning som visas.

• Obs! Inriktningsstiften kan fastna. Om det händer använder du en skruvmejsel med platt huvud för att ta bort dem.

8. Ha kvar 20IP-biten i den justerbara vridmomentnyckeln för 2,5 till 25 Nm. Se till att vridmomentet fortfarande är inställt på 2,9 Nm.

9. Använd den justerbara vridmomentnyckeln och 20IP-biten för att delvis sätta tillbaka de två 20IP-skruvarna till 2,9 Nm i den ordning som visas.

10. Ha kvar 20IP-biten i den justerbara vridmomentnyckeln för 2,5 till 25 Nm. Ställ in vridmomentet på 6,4 Ncm. Använd den justerbara vridmomentnyckeln och 20IP-biten för att helt sätta tillbaka de fyra 20IP-skruvarna i den ordning som visas.

•  Varning: Dra inte åt skruven längst till höger. Den ställdes in på rätt vridmoment i ett tidigare steg.

Sätt tillbaka följande del för att slutföra återmonteringen: