Strömsladdsport till Mac Studio (2022)

Innan du börjar

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• Inga verktyg krävs för den här proceduren.

Var försiktig

Porten för strömsladden sitter på plats med hjälp av Ethernet-kortet och det kombinerade I/O-kortet. Ställ inte datorn på sidan när dessa delar har tagits ut. Porten för strömsladden kan ramla ut och skada moderkortet.

Borttagning

1. Lyft porten för strömsladden ut ur höljet.

Återmontering

1. Placera porten för strömsladden i höljet.

2. Återmontera det kombinerade I/O-kortet och Ethernet-kortet för att se till att porten för strömsladd sitter på plats i höljet.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: