Inre ram till Mac Studio (2022)

Innan du börjar

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• Justerbar vridmomentnyckel (0,3–1,2 Nm)

• Justerbar vridmomentnyckel (10–34 Ncm)

• Torx T6-bit

• Torx T6-skruvmejsel

Borttagning

1. Använd en vridmomentnyckel för att ta bort T6-skruven (923-07112) (1) över porten för strömsladden.

2. Använd en vridmomentnyckel för att ta bort de återstående sju T6-skruvarna (923-07095) från den inre ramen.

• Obs! T6-skruven över strömsladdsporten är kortare än de andra sju T6-skruvarna.

3. Flytta kabeln till strömsladdsporten (1) och signalkabeln till nätaggregatet (2) när du lyfter höljets inre ram.

Återmontering

1. Placera den inre ramen över höljet med låsfästet (1) mittemot kortplatsen för SDXC-kort och de främre usb-C-portarna (2).

2. Sänk den inre ramen in i höljet.

3. Använd T6-skruvmejseln för att delvis sätta tillbaka en T6-skruv (923-07112) (1) över porten för strömsladden.

4. Använd T6-skruvmejlsen för att delvis sätta tillbaka de återstående sju T6-skruvarna (923-07095) i den inre ramen.

• Obs! T6-skruven över strömsladdsporten är kortare än de andra sju T6-skruvarna.

5. Sätt i Torx T6-biten i den justerbara vridmomentnyckeln för 10 till 34 Ncm. Ställ in vridmomentet på 29,5 Ncm.

6. Använd den justerbara vridmomentnyckeln och Torx T6-biten för att helt sätta tillbaka T6-skruven över strömsladdsporten.

7. Ta bort Torx T6-biten från den justerbara vridmomentnyckeln för 10 till 34 Ncm. Sätt i Torx T6-biten i den justerbara vridmomentnyckeln för 0,3 till 1,2 Nm. Ställ in vridmomentet på 0,6 Nm.

8. Använd den justerbara vridmomentnyckeln och Torx T6-biten för att helt sätta tillbaka de återstående sju T6-skruvarna.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: