Främre usb-C-portar till Mac Studio (2022)

Innan du börjar

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• Nylonpetverktyg (svart)

• Vridmomentnyckel (grön, 0,45 kgf cm)

• Torx T3 halvmåneformad bit

• Torx T3-skruvmejsel

• Torx T5-skruvmejsel

• Usb-C-laddningskabel

Borttagning

1. Placera datorn så att de bakre portarna är vända mot dig.

2. Använd T5-skruvmejseln för att helt lossa T5-skruven på det främre usb-C-fästet. Ta bort fästet och spara det till återmonteringen.

• Obs! T5-skruven är låst och sitter fast på det främre usb-C-fästet.

3. Använd T3-skruvmejseln för att ta bort de två T3-skruvarna (923-07105) från kontakthöljena till de främre usb-C-portarna.

4. Ta bort kontakthöljet till de främre usb-C-portarna och spara det till återmonteringen.

5. Använd den platta delen på det svarta petverktyget för att lyfta bort änden på flexkabeln till den främre usb-C-porten från kontakten.

6. Ställ datorn med framsidan neråt och de bakre portarna vända uppåt.

7. Använd T5-skruvmejseln för att ta bort de två T5-skruvarna (923-07093) från kontakthöljena till de främre usb-C-portarna.

8. Lyft de främre usb-C-portarna ut ur höljet.

Återmontering

1. Placera de främre usb-C-portarna i öppningarna i höljet.

2. Använd T5-skruvmejseln för att delvis sätta tillbaka de två T5-skruvarna (923-07093) i de främre usb-C-portarna.

3. Se till att de två stiften på det främre usb-C-fästet är i linje med de två hålen i de främre usb-C-portarna. Använd T5-skruvmejseln för att delvis sätta tillbaka de två T5-låsskruvarna i fästet.

4. Placera datorn enligt bilden.

5. Anslut båda ändarna av usb-C-laddningskabeln till den främre usb-C-porten (1) för att se till att usb-C-portarna är inriktade. Rikta in usb-C-portarna tills båda ändarna på usb-C-laddningskabeln är lätt att föra in och ta ut.

6. Använd T5-skruvmejseln för att helt sätta tillbaka de två T5-skruvarna (2) i de främre usb-C-portarna och T5-låsskruven (3) i det främre usb-C-fästet.

7. Rotera datorn så att de bakre portarna är vända mot dig.

8. Tryck in usb-C-flexkabelns ände mot kontakten.

9. Placera kontakthöljet till de främre usb-C-portarna över änden på den främre usb-C-flexkabeln.

10. Använd den gröna vridmomentnyckeln och Torx T3 halvmåneformade biten för att sätta tillbaka de två T3-skruvarna (923-07105) i höljet.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: