Antenn 3 till Mac Studio (2022)

Innan du börjar

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• Justerbar vridmomentnyckel (10–34 Ncm)

• Antennverktyg

• Nylonpetverktyg (svart)

• Torx T5-bit

• Torx T5-skruvmejsel

Borttagning

1. Placera datorn enligt bilden.

2. Använd antennverktyget för att lyfta bort änden på antennkoaxialkabeln från kontakten.

3. Lyft antennkoaxialkabeln ut ur jordningsklämmorna till antennkoaxialkabeln i höljet.

4. Använd T5-skruvmejseln för att ta bort de två T5-skruvarna (923-07101) från antenn 3.

5. Lyft antenn 3 ut ur höljet.

Återmontering

1. Placera antenn 3 i höljet.

2. Sätt i Torx T5-biten i den justerbara vridmomentnyckeln för 10 till 34 Ncm. Ställ in vridmomentet på 11,5 Ncm.

3. Använd den justerbara vridmomentnyckeln och Torx T5-biten för att sätta tillbaka de två T5-skruvarna (923-07101) i antenn 3.

4. Använd det svarta petverktyget för att trycka in antennkoaxialkabeln i jordningsklämmorna för antennkoaxialkabeln i höljet.

5. Använd antennverktygets trubbiga ände för att trycka fast antennkoaxialkabeln i kontakterna.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: