Skärm till MacBook Air (M1, 2020)

Innan du börjar

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• Torx T8-skruvmejsel

Var försiktig

För den här proceduren krävs Systemkonfiguration. När du har slutfört alla borttagnings- och återmonteringssteg kan du läsa om hur du startar Systemkonfiguration.

Borttagning

1. Öppna skärmen till en 90-graders vinkel. Placera sedan datorn på bordets kant med bildskärmen hängande nedåt.

2. Använd T8-skruvmejseln för att ta bort de sex T8-skruvarna (923-03997) från skärmens gångjärn.

3. Dra bildskärmen mot dig i 15 grader (1). Flytta skärmen från dig så att gångjärnen inte går emot kanten på det övre höljet. Lyft sedan upp skärmen och ut ur det övre höljet (2).

Återmontering

Viktigt

Se till att du tar bort alla skyddspapper och all tejp från den nya skärmen.

1. Placera skärmen i det övre höljet.

• Obs! Skärmen inkluderar TCON-kortet.

2. Säkerställ att TCON-kortet sitter inuti det övre höljet.

3. Använd T8-skruvmejseln för att delvis sätta tillbaka de sex T8-skruvarna (923-03997) i skärmens gångjärn i den ordning som visas.

4. Stäng skärmen och justera den tills den ligger dikt an mot det övre höljet.

5. Använd T8-skruvmejseln för att sätta tillbaka de sex T8-skruvarna i skärmens gångjärn.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen:

Var försiktig

När du har slutfört alla borttagnings- och återmonteringssteg kan du läsa om hur du startar Systemkonfiguration.